Home / Opasne vizije / Fantastični zombi film Train to Busan dobiva nastavak

Fantastični zombi film Train to Busan dobiva nastavak

Train to Busan (Vlak za Busan) je južnokorejski apokaliptični zombi triler iz 2016. godine, redatelja Yeon Sang-hoa. Film je opravdano prepoznat kao jedan od najboljih zombi filmova u zadnje vrijeme (ako ne i inače), s obzirom da je vrlo uspješno začinio već ustajalu celuloidnu formulu klasičnog “zombie flicka”. Train to Busan dostavlja iznimnu napetost, zastrašujuće elemente, ali i emocionalnu dubinu, a više možete saznati u našoj recenziji.

Službeno je potvrđeno da je nastavak filma koji nosi radni naslov Peninsula u ranom stadiju planiranja, odnosno trenutno se piše scenarij. Nastavak će pratiti priču koju je postavio originalni film, o istom zombi virusu, samo što će fokus biti proširen na cijeli Korejski poluotok. Redatelj filma je očekivano Yeon San-ho, koji je potvrdio da u nastavku nećemo imati prilike susresti likove iz originala. Kasting i predprodukcija započet će vrlo skoro, a snimanje je planirano za prvu polovicu 2019. godine.

Ukoliko ste i vi oduševljeni s Train to Busan, a niste pogledali prikvel u vidu animiranog filma Seoul Station, onda vam toplo preporučamo da se bacite na gledanje. Noć prije incidenta koji je izrastao iz male pobune, koja se čudovišno širi svijetom, kojim počinju vladati zombiji. Film Kolodvor u Seoulu govori o jednoj noći kada se jednom beskućniku na kolodvoru u Seoulu i odbjegloj djevojci počnu događati velike stvari. Namjera je filma prikazati poziv tih ljudi u pomoć i nas koji taj poziv ignoriramo. – Yeon Sang-ho. Na žalost redatelj je također otkrio da Peninsulu neće popratiti s animiranim filmom.

Train to Busan

Check Also

Netflix radi adaptaciju Millarovog strip serijala Reborn kojeg će režirati Chris McKay

Redatelj Chris McKay (The LEGO Batman Movie) će režirati adaptaciju stripa Reborn Marka Millara. Film …

Oscar 2019: Black Panther u utrci za najbolji film

91. izdanje dodjele filmskih nagrada Oscar svakako će biti atipično i drugačije nego prijašnjih godina. …

Web Statistics