The Lord of The Rings: The Rings of Power, prvi teaser za 2. sezonu serije

Prime Video objavio je prvi teaser i poster za drugu sezonu serije The Lord of the Rings: The Rings of Power. Finalnu epizoda prve sezone objavljena je 14. listopada 2022., dok druga sezona na Prime Video premijerno stiže 29. kolovoza. Pauza od nešto manje od dvije godine nije uopće loš rezultat, s obzirom da je The Rings of Power jedna od pet najskupljih serija do sada snimljenih, s budžetom od 58 milijuna dolara po epizodi do ukupnih 458 milijuna dolara, i to samo za prvu sezonu. Teaser vodi gledatelje na akcijom nabijeno putovanje natrag u Tolkienovo Drugo doba, i prikazuje rastuću zlosutnu prisutnost Saurona dok on nastavlja svoju osvetničku potragu za moći.

Sauron se vratio. No, bez vojske i saveznika, Mračni gospodar u usponu sada se mora osloniti na svoju vlastitu lukavost kako bi obnovio svoju snagu i nadgledao stvaranje Prstenova moći, koji će mu omogućiti da veže sve narode Međuzemlja prema svojoj zlokobnoj volji. Nadovezujući se na epski opseg i ambiciju prve sezone, nova sezona uranja čak i svoje najomiljenije i najranjivije likove u rastuću plimu tame, izazivajući svakoga da pronađe svoje mjesto u svijetu koji je sve više na rubu propasti. Vilenjaci i patuljci, orci i ljudi, čarobnjaci i harfooti… dok su prijateljstva u zategnutim odnosima, a kraljevstva se počinju raspadati, snage dobra bore se sve hrabrije da zadrže ono što im je najvažnije… jedna drugu.

Tvorci serije i showrunneri su J. D. Payne i Patrick McKay. Redatelje druge sezone čine Charlotte Brändström, Sanaa Hamri i Louise Hooper. Za potrebe druge sezone vratio se i kompozitor Bear McCreary.

Lik Adara kojeg je u prvoj sezoni tumačio Joseph Mawl, u drugoj sezoni glumi Sam Hazeldine (Peaky Blinders), dok ostala nova najznačajnija glumačka imena nadolazeće sezone čine: Ciarán Hindes (Game of Thrones), Tonya Moddie (The Man Who Fell to Earth) i Rory Kinnear (Penny Dreadful).

Druga sezona serije The Lord of the Rings: The Rings of Power na Amazon Prime stiže 29. kolovoza s prve tri epizode.

Kako vam se sviđa prvi teaser? Da li uopće planirate gledati drugu sezonu ili ste završili sa serijom još s prvom sezonom?

The Rings of Power

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

One comment

  1. The Rings of Power, ili “kako mali Ivica vidi Tolkiena”, iako ga nikad nije ni pošteno pročitao, kamoli barem pokušao skužiti. Druga sezona? Ne, hvala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics