3 Body Problem: stižu nove epizode popularne serije!

S obzirom na popularnost Netflixove SF serije 3 Body Problem (Problem triju tijela) zapravo nas čudi da službena potvrda o novim epizodama nije stigla još i ranije. No, za one koji su možda bili u brzi oko svoje nove opsesije, sada se možete primiriti jer Netflix je potvrdio dolazak novih epizoda. Doduše, informacije o novim epizodama su za sada prilično opskurne. Naime, ne spominje se druga sezona ili više njih, niti broj novih epizoda, kao ni to kada bi ih mogli očekivati.

Dakle, ono što znamo je da će se Netflixova serija vratiti s novim epizodama i da će na njima ponovo raditi David Benioff, D. B. Weiss (Game of Thrones) i Alexander Woo (The Terror, True Blood), kao scenaristi, showrunneri i izvršni producenti.

“Oduševljeni smo što možemo ispričati ovu priču do njezinog epskog završetka. Otkako smo pročitali posljednju stranicu veličanstvene trilogije Liu Cixina, nadali smo se da ćemo uspjeti dovesti gledatelje na kraj svemira s nama. Krećemo!” – izjavili su Benioff, Weiss i Woo.

“Izvanredni 3 Body Problem, oživljen spretnim rukama Benioffa, Weissa i Wooa, vinut će se do dosad neviđenih visina dok se bave ostatkom zapanjujućeg putovanja kroz Death’s End. Njihova briljantna vizija pripovjedača usklađena je s njihovim nevjerojatnim partnerstvom — i, baš kao i fanovi, jedva čekamo vidjeti što spremaju.” – izjavio je Peter Friedlander.

Serija je debitirala u ožujku i provela tri tjedna na prvom mjestu Netflixovih Top 10, a zadržala se još četiri tjedna nešto niže na ljestvici. Ocjene za prvu sezonu serije na stranici Rotten Tomatoes trenutno su na 79% kod kritike i 78% kod gledatelja.

Benioff i Weiss nastavit će svoje ekskluzivno partnerstvo s Netflixom, jer je njihov višegodišnji ugovor o pisanju, produkciji i režiji novih serija i filmova produžen. Osim novi epizoda serije 3 Body Problem, također rade na nedavno najavljenoj seriji Death by Lightning.

Zanimljivo je da je u travnju u intervjuu za Collider, Benioff izjavio da će “trebati najmanje tri, možda četiri sezone da ispričaju cijelu priču.”

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics