Novi trailer za SF seriju Orphan Black: Echoes

S obzirom da je skoro vrijeme za službenu dobrodošlicu Krysten Ritter u Klub klonova, nema prikladnijeg od objave novog trailera za Orphan Black: Echoes. AMC Plus i BBC America predstavili su friški trailer koji zadire malo dublje u novu priču smještenu u svemir serijala Orphan Black.

Smještena unutar istog svemira kao i orginalna serija, Echoes će mnogo dublje ispitati koliko znanstvene manipulacije mogu utjecati na ljudsko postojanje. Radnja se odvija u bliskoj budućnosti, točnije u 2052., mnogo godina nakon događaja koji su zaokružili priču serijala Orphan Black. Uz tehnologiju kloniranja koja je sada uznapredovala u korak s vremenom, novi set subjekata će ući u igru. Tako ćemo pratiti tri klona čiji će se putevi ukrstiti te će zajedno krenuti na putovanje, odmotavajući misterij svog postanka i otkrivajući priču o ljubavi i izdaji.

Glavnu ulogu tumači Krysten Ritter kao Lucy, žena nezamislive priče o njezinom podrijetlu, koja pokušava pronaći svoje mjesto u svijetu. Showrunnerica, scenaristica i izvršna producentica je Anna Fishko (Pieces of Her, Fear the Walking Dead, Colony), a na projektu je kao izvršni producent i redatelj nekoliko epizoda sudjelovao i sutvorac originalne serije John Fawcett. Ostali izvršni producenti su David Fortier i Ivan Schneeberg koji su producirali i originalnu seriju te Nick Nantell, Kerry Appleyard i Katie O’Connell Marsh.

“Spin-off je vrlo drugačija serija. Ako idete s očekivanjem da ćete dobiti ‘Orphan Black’, vjerojatno ćete se razočarati. Ima svoj vlastiti osjećaj, ima svoj vlastiti identitet. Ono što ga čini ‘Orphan Blackom’ je malo sporije sagorijevanje. Mislim da će to fanovima biti uzbudljivo otkriti.” – izjavio je Fawcett.

Ostale veće uloge tumače Rya Kihlstedt (A Teacher) kao Eleanor, briljantna neuroznanstvenica koja traži napredak u svom istraživanju; Keeley Hawes (Bodyguard, It’s A Sin, Line of Duty) kao dr. Kira Manning; Amanda Fix (North of Normal, High School) kao Jules Lee; Avan Jogia (Now Apocalypse, Zombieland: Double Tap) kao Lucyjin dečko Jack i James Hiroyuki Liao kao Darros, moćni samoostvareni milijarder s problematičnom prošlošću. U gostujućoj ulozi tijekom čitave prve sezone gledat ćemo i Reeda Diamonda kao Toma, Darrosovog šefa osiguranja.

Orphan Black: Echoes na AMC Plus premijerno stiže 23. lipnja.

Check Also

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Star Trek: Starfleet Academy, glavnu ulogu u seriji tumačit će Holly Hunter

Star Trek: Starfleet Academy, četvrta igrana serija i šesta koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics