Malci su dobili supermoći u novom traileru za Despicable Me 4!

Illumination i Universal objavili su novi trailer i poster za animirani film Despicable Me 4, koji nas vraća radnji glavnog serijala. Friško objavljeni trailer prikazuje Silasa Ramsbottoma kako informira Malce da će dobiti serum koji će poboljšati njihove sposobnosti da bi mogli pomoći Gruu da zaustavi nove zlikovce. Rezultat je mala grupa dobrovoljaca koji postaju prvi Malci sa supermoćima, ideja koju bi Gru i Lucy mogli ubrzo požaliti, jer ubrzo vidimo i razorne posljedice tog eksperimenta, s jednim od Malaca koji uništava dio njihove baze svojim laserom.

U prvom filmu Despicable Me u sedam godina, Gru, nekadašnji omiljeni svjetski superzlikovac koji je postao agent Lige antizlikovaca, vraća se u uzbudljivu, hrabru novu eru kaosa Malaca u filmu Despicable Me 4. Gru i Lucy su u braku, oni su obitelj koja je dobila novog člana, Grua mlađeg, koji namjerava mučiti svog oca do krajnjih granica. Gru se također suočava s novim neprijateljem Maximeom Le Malom i njegovom fatalnom djevojkom Valentinom, dok je obitelj prisiljena pobjeći.

U filmu se pojavljuju novi likovi kojima su glasove posudili Will Ferrell (Spirited), Sofia Vergara (Griselda), Joey King (Bullet Train), Stephen Colbert (The Late Show with Stephen Colbert) i Chloe Fineman (Saturday Night Live). Pierre Coffin se vraća kao kultni glas Malaca, Steve Carrell kao Gru, Kristen Wiig kao Lucy, Miranda Cosgrove kao Margo, Dana Gaier kao Edith, Madison Polan kao Agnes i Steve Coogan kao Silas Ramsbottom.

Režiseri su Chris Renaud (Despicable Me, Despicable Me 2) i Patrick Delage (Lune et le loup), a scenarij potpisuju Mike White (The Emoji Movie) i Ken Daurio (Migration).

Despicable Me 4 u kina stiže 03. srpnja.

Despicable Me 4

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics