Otkriveno je tko će tumačiti glavne uloge u filmu 28 Years Later

Glumačka postava za dugoočekivani nastavak franšize je objavljena, pa će tako glavne uloge u filmu 28 Years Later tumačiti Jodie Comer (Killing Eve), Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass) i Ralph Fienne (The Menu). Za sve vas koji ste se možda nadali povratku Cilliana Murphyja, to se kako stvari za sada stoje neće dogoditi, odnosno Murphy se u franšizu vraća samo kao izvršni producent.

28 Years Later biti će prvi nastavak nove trilogije, s originalnim redateljem 28 Days Later Dannyjem Boyleom i scenaristom Alexom Garlandom koji će ponovo uskočiti u svoje kreativne uloge. Film produciraju Boyle, Garland, Bernie Bellew, Andrew Macdonald i Peter Rice. Drugi film trilogije režirat će Nia DaCosta (Candyman), na temelju Garlandovog scenarija, a oba će filma biti snimana paralelno kasnije ove godine.

Garland i Boyle uskoro će početi nuditi projekt studijima, a pitch će uključivati ​​budžet svakog filma u visini 75 milijuna dolara.

Neki od vas sigurno se pitaju čemu uopće novi nastavak, a kamoli čitava nova trilogija, pogotovo kada je od originalnog filma 28 dana kasnije prošlo malo više od 20 godina, a 17 od njegovog ne baš sjajnog nastavka 28 tjedna kasnije. No, kako zombiji ne umiru, to po svemu sudeći vrijedi i za njihov žanr. Čini se da je kreativna ekipa iza filma pronašla nešto novo za reći na temu ljudskosti i bijesa. Garland je izjavio kako je upravo protok vremena bio jedan od bitnijih faktora, točnije, 28 godina bio je posljednji vremenski okvir, ako nisu imali u planu vremenski odmak u stoljećima. Prošlo je taman dovoljno vremena, a tu je bila i najvažnija stvar – ideja, na osnovu koje je napisan scenarij koji se dopao Boyleu i producentima, i tako se čitava stvar konačno zakotrljala.

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics