Impresum

Inverzija.net
e-mail: inverzija@inverzija.net

Glavni urednik: Davorin Horak

Redakcija: Vedran Bileta, Milena Benini, Marko Fančović, Danijel Štriga, Danijel Špelić, Marija Serdar, Ivana Vukelić, Ivan Lutz, Vedran Vukelić, Igor Milković, Vanja Jajić, Danijel Kuzmić, Goran Gluščić, Igor Rendić, Irena Hartman, Jelena Crnjaković, Martin Mikša, Dalia Perez.

Tvrtka: Hangar 7 d.o.o., Čalogovićeva 1, Zagreb OiB: 96610468217

ISSN: 1848-591X

Portal Inverzija.net podržavaju: Grad Zagreb, Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Agencija za elektroničke medije i HAVC.

Inverzija.net je u 2019. godini sufinancirana sredstvima Grada Zagreba i HAVC-a.
Inverzija.net je u 2018. godini sufinancirana sredstvima Grada Zagreba i HAVC-a.
Inverzija.net je u 2014, 2015, 2016, i 2017. godini sufinancirana sredstvima Ureda za obrazovanje, kulturu i sport grada Zagreba.
Inverzija.net je u 2014, 2015. i 2016. godini sufinancirana sredstvima Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Grad Zagreb

min_kulture

3 komentari

  1. Nove Inverzijine stranice su OK, ali nešto opet jako nedostaje: forum. *Pravi* forum, s logiranjem i svim ostalim. Da možemo otvarati topice, komentirati brojeve i priče iz Siriusa B, raspravljati o SF-u, pitati… zašto nema foruma? Šteta 🙁

    • Davorin Horak

      Već smo se osvrnuli na tu temu. Najavili smo novu temu, i iako je ona već u funkciji, još nismo aktivirali sve njezine mogućnosti, između ostalog i forum. I to smo napomenuli da tema neće odmah ići s forumom nego da će nam za to trebati neko vrijeme. Isto kao i za novi webshop. Korak po korak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics