Home / Videodrom / Traileri / Trailer za film The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot

Trailer za film The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot

RLJE Entertainment je objavio službeni trailer za nezavisni film The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot, o kojem se s festivala čuju samo dobre stvari. Također u prilog tome da je riječ o posebnom ostvarenju ide i za sada vrlo visoka ocjena od 85% na stranici Rotten Tomatoes. Film je premijeru doživio prošle godine na kanadskom Fantasia Film Festivalu, a nakon toga je pohodio FrightFest London i Sitges Film Festival.

Robert D. Krzykowski je napisao i režirao film koji prati epske avanture američke legende o kojoj nitko nikada nije čuo. Od Drugog svjetskog rata, Calvin Barr je živio s tajnom da je bio osobno odgovoran za ubojstvo Adolfa Hitlera. Sada, desetljećima kasnije, američka vlada ga je ponovno pozvala na novu tajnu misiju. Bigfoot živi duboko u kanadskoj divljini i nosi smrtonosni virus koji prijeti širenjem na opću populaciju. Oslanjajući se na iste vještine koje je usavršavao tijekom rata, Calvin mora ponovno spasiti slobodni svijet.

Glavne uloge tumače Sam Elliott (The Big Lebowski, Ghost Rider), Aidan Turner (The Hobbit, The Mortal Instruments: City of Bones), Ron Livingston (Office Space, The Conjuring), Caitlin FitzGerald (UnREAL, Manhattan Romance), Larry Miller (Kiss Kiss Bang Bang) i Ellar Coltrane (Boyhood, The Circle, Blood Money).

The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot u odabrana kina stiže 08. veljače.

The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot

Check Also

Nove fotke iz 3. epizode finalne sezone serije Igra prijestolja

Uopće nije napeto… nitko ne čeka u stanju nervoze iduću noć s nedjelje na ponedjeljak, …

U prvom traileru za Gemini Man Will Smith se bori protiv samog sebe

Will Smith tumači lika koji je sam sebi najgori neprijatelj u prvom traileru za film …

Web Statistics