Prvi trailer za akcijski SF triler The Creator

20th Century Studios, New Regency i Entertainment One objavili su prvi teaser trailer i poster za nadolazeći akcijski SF triler The Creator. Film je režirao i producirao Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla), dok scenarij zajedno potpisuju Edwards i Chris Weitz. Izvršni producenti su Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Nick Meyer i Zev Foreman.

Usred budućeg rata između ljudske rase i snaga umjetne inteligencije, Joshua, okorjeli bivši agent specijalnih snaga koji tuguje zbog nestanka svoje žene, biva regrutiran da ulovi i ubije Stvoritelja, nedostižnog arhitekta napredne umjetne inteligencije koji je razvio misteriozno oružje s moći da okonča rat – i samo čovječanstvo. Joshua i njegov tim elitnih operativaca putuju preko neprijateljskih linija, u mračno srce teritorija okupiranog umjetnom inteligencijom… samo da bi otkrili da je oružje za koje su dobili upute uništiti umjetna inteligencija u obliku malog djeteta.

Glavne uloge tumače John David Washington (Tenet), Gemma Chan (Eternals), Ken Watanabe (Inception), Sturgill Simpson (Dog), Madeleine Yuna Voyles i Allison Janney (I, Tonya).

The Creator u kina stiže 29. rujna.

The Creator

Check Also

Bird Box Barcelona: prvi teaser trailer za Netflixov spin-off

Netflix je objavio prvi teaser trailer za Bird Box Barcelona, spin-off postapokaliptičnog horor filma iz …

Ahsoka: novi pogled i detalji serije!

Još od posljednje epizode serije Star Wars: Rebels, fanovi se pitaju gdje je nestao Ezra …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics