Prvi trailer za akcijski SF triler The Creator

20th Century Studios, New Regency i Entertainment One objavili su prvi teaser trailer i poster za nadolazeći akcijski SF triler The Creator. Film je režirao i producirao Gareth Edwards (Rogue One, Godzilla), dok scenarij zajedno potpisuju Edwards i Chris Weitz. Izvršni producenti su Yariv Milchan, Michael Schaefer, Natalie Lehmann, Nick Meyer i Zev Foreman.

Usred budućeg rata između ljudske rase i snaga umjetne inteligencije, Joshua, okorjeli bivši agent specijalnih snaga koji tuguje zbog nestanka svoje žene, biva regrutiran da ulovi i ubije Stvoritelja, nedostižnog arhitekta napredne umjetne inteligencije koji je razvio misteriozno oružje s moći da okonča rat – i samo čovječanstvo. Joshua i njegov tim elitnih operativaca putuju preko neprijateljskih linija, u mračno srce teritorija okupiranog umjetnom inteligencijom… samo da bi otkrili da je oružje za koje su dobili upute uništiti umjetna inteligencija u obliku malog djeteta.

Glavne uloge tumače John David Washington (Tenet), Gemma Chan (Eternals), Ken Watanabe (Inception), Sturgill Simpson (Dog), Madeleine Yuna Voyles i Allison Janney (I, Tonya).

The Creator u kina stiže 29. rujna.

The Creator

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

2 comments

  1. Totalno razočarenje od filma….

  2. Pogledao. Film je recimo podnošljiv možda negdje do pola, a nakon toga se svodi na iritantno shvaćanje da tu nema doslovno ničeg vrijednog spomena u više od par rečenica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics