Home / Videodrom / Serije / Službeno je! Michelle Yeoh predvodit će Star Trek spin-off: “Section 31”

Službeno je! Michelle Yeoh predvodit će Star Trek spin-off: “Section 31”

Čini se da Trek ofenziva ne posustaje. Samo nekoliko tjedana nakon što je službeno najavljen animirani humoristični serijal „Lower Decks“, i par dana nakon premijere izvrsne mini epizode „Calypso“, Deadline je objavio da se CBS nalazi u pregovorima s Michelle Yeoh, u vezi novog Star Trek spin-offa, za streaming servis CBS All Access. Sada je čitava stvar postala službenom, te je CBS All Access potvrdio razvijanje serije, koja je za sada još uvijek nenaslovljena.

Izvršni producent serije je Alex Kurtzman (Star Trek: Discovery), dok je uloga showrunnera pripala Yeon Kim i Eriki Lippoldt.

Iako smo Yeoh prvobitno sreli kao hrabru, ali tragičnu kapetanicu Philippu Georgiou, mentora glavne junakinje Star Trek: Discoveryja, Michael Burnham; puno veći interes među fanovima izazvala je uloga Philippinog parnjaka, okrutne i prepredene vladarice Teranske imperije. Upravo je ta Georgiou, nakon bijega iz Mirror Universea, dobila priliku da se pridruži tajnoj agenciji Federacije – Section 31, te je u toj ulozi uskoro očekujemo i u drugoj sezoni serijala Discovery.

Mirror Georgiou je jedna od omiljenih likova, a sam koncept spin-off serije fokusirane na Section 31, pruža priliku kreativnom timu da obrade teme, likove i lokacije, koji su inače limitirani kanonom. Budući da je sve što ova tajanstvena organizacija radi klasificirano i nedostupno ikome osim malom broju članova, mogli bi vidjeti Romulance, Kardasiju, pa čak i Borga. Ukratko, fokus na organizaciju koja za Federaciju i Zvjezdanu flotu ne postoji, otvara mogućnost za oslobađanje okvira prikvela.

Star Trek spin-off

Check Also

Amazonova serija The Lord of the Rings je i službeno obnovljena za 2. sezonu!

Kako je Amazon krenuo u predprodukciju svoje visokoprofilirane The Lord Of the Rings prikvel serije, …

Zaputite se u nepoznato s novim trailerom za 4. sezonu serije The Expanse

Amazon Prime je objavio novi napeti trailer za izvrsnu SF seriju The Expanse koja samo …

Web Statistics