Službeno je! Michelle Yeoh predvodit će Star Trek spin-off: “Section 31”

Čini se da Trek ofenziva ne posustaje. Samo nekoliko tjedana nakon što je službeno najavljen animirani humoristični serijal „Lower Decks“, i par dana nakon premijere izvrsne mini epizode „Calypso“, Deadline je objavio da se CBS nalazi u pregovorima s Michelle Yeoh, u vezi novog Star Trek spin-offa, za streaming servis CBS All Access. Sada je čitava stvar postala službenom, te je CBS All Access potvrdio razvijanje serije, koja je za sada još uvijek nenaslovljena.

Izvršni producent serije je Alex Kurtzman (Star Trek: Discovery), dok je uloga showrunnera pripala Yeon Kim i Eriki Lippoldt.

Iako smo Yeoh prvobitno sreli kao hrabru, ali tragičnu kapetanicu Philippu Georgiou, mentora glavne junakinje Star Trek: Discoveryja, Michael Burnham; puno veći interes među fanovima izazvala je uloga Philippinog parnjaka, okrutne i prepredene vladarice Teranske imperije. Upravo je ta Georgiou, nakon bijega iz Mirror Universea, dobila priliku da se pridruži tajnoj agenciji Federacije – Section 31, te je u toj ulozi uskoro očekujemo i u drugoj sezoni serijala Discovery.

Mirror Georgiou je jedna od omiljenih likova, a sam koncept spin-off serije fokusirane na Section 31, pruža priliku kreativnom timu da obrade teme, likove i lokacije, koji su inače limitirani kanonom. Budući da je sve što ova tajanstvena organizacija radi klasificirano i nedostupno ikome osim malom broju članova, mogli bi vidjeti Romulance, Kardasiju, pa čak i Borga. Ukratko, fokus na organizaciju koja za Federaciju i Zvjezdanu flotu ne postoji, otvara mogućnost za oslobađanje okvira prikvela.

Star Trek spin-off

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

MGM Plus 23. travnja starta s 2. sezonom horor serije From i doku serijom Amityville: An Origin Story

Streaming servis MGM Plus proslavit će pola puta do Noći vještica iliti Halfway to Halloween …

Jedan komentar

  1. Dakle,Vedran Bileta, čemu toliko tuđica u jednostavnom tekstu na hrvatskom? Koliko vidim obrazovani ste, a pišete tekst kao da razgovarate sa društvom u birtiji. To nije novinarstvo.

    Riječi prikvel, serijal, fanovi, showrunner, spin-off, sve imaju svoju hrvatsku riječ. Inače cijeli tekst može biti na engleskom, ali ovako uništavate kulturu svoga naroda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics