Home / Fandom / Tjedan Harryja Pottera u Zadru vas poziva u svoj čarobni svijet

Tjedan Harryja Pottera u Zadru vas poziva u svoj čarobni svijet

 

Magični Tjedan Harryja Pottera u Zadru se održava i ove godine u organizaciji Kluba studenata Informacijskih znanosti Ex libris. U Gradskoj knjižnici Zadar od 27. ožujka do 01. travnja 2017. godine posjetitelji će moći po četvrti puta uživati u različitim čarobnjačkim aktivnostima. Ovogodišnja manifestacija nudi vrlo šarolik program, a osiguran je i zavidan fond nagrada kojem smo i mi doprinjeli.

Manifestacija će biti službeno otvorena sutra, 27. ožujka ceremonijom razvrstavanja u domove Hogwartsa i Ilvermornyja. Nakon toga će se novopečeni čarobnjaci moći okušati u geografskom kvizu. Tijekom tjedna održat će se Harry Potter Pictionary te Harry Potter kviz znanja, a sudionici će svoju kreativnost moći pretočiti u djelo na radionicama čarobnih štapića i čarobnjačkih šešira. U dvorištu knjižnice održat će se i tečaj letenja na metlama, vještine potrebne svakom pravom čarobnjaku. Kroz cijeli tjedan će biti otvoren i likovni natječaj: Osmisli naslovnicu nove Harry Potter knjige.

Prijave nisu potrebne, a sudjelovati mogu svi zainteresirani. Prelistajte romane, ponovite gradivo, očistite vašu metlu i zaputite se u zadarsku knjižnicu.

Sve informacije i detalje o rasporedu aktivnosti ovogodišnjeg događaja možete potražiti na službenoj Facebook stranici.

26032017_Tjedan_HP_Zadar_plakat

Check Also

Liburnicon 2019. starta danas: upoznajte Tada Williamsa i zaronite u svijet alternativne povijesti

Ovaj vikend, od 16. do 18. kolovoza održava se još jedno izdanje Festivala znanstvene fantastike …

SkON natječaj za mikropriču 2019.

Sisački SkON, SF & fantasy fandom konvencija, ove se godine održava 06. i 07. rujna, …

Web Statistics