Home / Videodrom / Serije / Disney+ priprema serije s Lokijem i Cassianom Andorom u glavnim ulogama

Disney+ priprema serije s Lokijem i Cassianom Andorom u glavnim ulogama

Usporedno s objavom naziva streaming servisa s kojim bi trebao konkurirati Netflixu, Disney+, Veliki Miš je otkrio i da su dva nova serijala u pripremi. I to iz njihovih najvrijednijih franšiza: Star Wars i Marvel univerzuma.

Diego Luna vratiti će se tako na male ekrane kao Cassian Andor, u serijalu smještenom u period u kojem je Galaktička Imperija vladala dalekom, dalekom Galaksijom, a Pobuna je bila samo plamičak koji tek trebal zapaliti vatru slobode. Andora će se fanovi sjetiti kao karizmatičnog pobunjeničkog špijuna iz „Rogue One“, kao i njegovog herojskog kraja u društvu Jyn Erso. Sudeći po razdoblju u koji je serijal smješten, Jyn vjerojatno nećemo vidjeti. Njena je priča ispričana u filmu, ali i u tie-in knjizi, koju smo recenzirali. No nadamo se povratku K-2S0, humorističnog ex-imperijalnog robota, i Andorovog vjernog prijatelja. Neke bi ova objava mogla razočarati, budući da dobro znamo Andorovu sudbinu. Ali, sjetimo se, ponekad je putovanje zanimljivije i važnije od same destinacije. U svakom slučaju, ovo je interesantna odluka Disneyja, budući da još neimenovani serijal, najvjerojatnije neće baratati jednim od SW zaštitnih znakova, svjetlosnim sabljama. No možda i je vrijeme da se odmaknemo od Sile, i fokusiramo na nešto prizemnije, ali ne manje zanimljive, konflikte koji ne uključuju Jedije i Sithe.

Fanovi Marvelovog univerzuma također neće ostati zakinuti, jer Disney za njih priprema još neimenovani serijal, s ni više ni manje, nego Lokijem, počiniteljem laži i spletki, u naslovnoj ulozi. Lokija, naravno nastavlja glumiti Tom Hiddleston. Ovo je još jedna interesantna odluka, ako uzmemo u obzir događaje filma „Avengers: Infinity War“. No nemojmo zaboraviti, radi se ipak o bogu, tako da je svaki zamislivi scenarij moguć. Niti ova odluka ne bi trebala izazvati čuđenje, ako se uzme u obzir da je upravo Loki vjerojatno i najomiljeniji te najbolje razrađeni negativac iz čitavog Marvelovog univerzuma.

Disney planira lansiranje svog streaming servisa za kraj iduće godine. Bob Iger, glavni direktor Disneyja otkrio je kako će servis imati pet takozvanih čvorišta: Disney, Marvel, Star Wars, Pixar i National Geographic. Svako od njih će biti mikroplatforma, s prilagođenim odgovarajućim dizajnom i sadržajem svakog od tih brendova.

A za daljnje vijesti iz daleke, daleke Galaksije i Asgarda, kao i ranije najavljenu seriju „Mandalorian“, pratite Inverziju.

Disney+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Realistični Pokemoni dolaze u naš svijet u traileru za Detective Pikachu

Još nam je teško povjerovati, ali sudeći po upravo izašlom traileru, čini se da film …

National Geographic: Mars, pratite pokoravanje crvenog planeta u drugoj sezoni

Serijal National Geographica – Mars jedan je od zanimljivijih eksperimenata kad se radi o ovom …

Web Statistics