Home / Videodrom / Serije / Prvi pogled i detalji za Star Wars seriju The Mandalorian

Prvi pogled i detalji za Star Wars seriju The Mandalorian

Tek što je produkcija Star Wars igrane serije Jona Favreaua započela dobili smo prve službene detalje, impresivnu listu redatelja i prvu fotografiju. Još neki dan samo saznali da će se serija baviti legendarnim ratnicima daleke, daleke galaksije – Mandalorijancima, kao što smo saznali i naslov koji će jednostavno glasiti – The Mandalorian.

Nakon priča o Jangu i Boba Fettu, novi ratnik se pojavljuje u Star Wars svemiru. The Mandalorian je smješten nakon pada Carstva te prije pojave Prvog reda. Pratimo putovanja usamljenog “revolveraša” u vanjskim područjima galaksije daleko od autoriteta Nove Republike.

Serija ima budžet od otprilike 100 milijuna dolara za prvu sezonu koja će se sastojati od deset epizoda. Jon Favreau (Iron Man, The Jungle Book) je scenarist i izvršni producent serije, te će zajedno s Daveom Filonijem (Star Wars Rebels, Star Wars: The Clone Wars) režirati prvu epizodu. No dobre vijesti tu ne staju, jer će ostali redatelji biti Taika Waititi (Thor: Rangarok), Bryce Dallas Howard (Solemates), Deborah Chow (Jessica Jones, Better Call Saul) i Rick Famuyiwa (Dope).

The Mandalorian je s produkcijom startao ranije ovog tjedna, iako glumci još za sada nisu najavljeni. Uz prvu službenu fotografiju koja je objavljena noćas, ranije su se pojavile i one neslužbene sa seta koje su otkrile pustinjski planet, nešto poput Tatooinea. Malo je doduše neobično da smo za prvi službeni pogled dobili fotografiju “revolveraša”, a da još uvijek ne znamo tko se krije ispod maske.

Iako nam je Jon Favreau ovaj tjedan otkrio neke fantastične stvari za The Mandalorian, još uvijek nije poznat datum izlaska serije. No zato znamo da će serija premijeru imati na Disneyjevom streaming servisu, a očekuje se da će to biti negdje krajem 2019. godine.

The Mandalorian

The Mandalorian

The Mandalorian

The Mandalorian

Check Also

The Outsider: prvi trailer za HBO-ovu adaptaciju Kingovog romana

HBO je objavio prvi trailer za limitiranu seriju The Outsider, istoimenu adaptaciju romana Stephena Kinga. …

The Witcher: novi teaser najavljuje punokrvni trailer za seriju

The Witcher s Henryjem Cavillom (Mission Impossible – Fallout, Justice League) kao Geraltom od Rivije …

Web Statistics