Žuja je lansirala tv spot s kultnim DeLoreanom kojeg smo dobili priliku i uživo upoznati te vam spremiti fantastičnu galeriju

 

Jučer smo se vratili u budućnost. Da, dobro ste pročitali. Nakon puno godina čekanja konačno smo se pobliže upoznali s kultinim DeLoreanom i to ni manje ni više nego u Zagrebu. Bili smo sigurni da će to biti u nekoj stranoj zemlji, u posjeti nekoj od većih SF konvencija. Život je očito imao druge planove i 10. veljače smo dobili fantastičan poklon u vidu uživanja s vjernom replikom DeLorena iz gotovo svima poznate trilogije Povratak u budućnost. Osim što smo imali priliku fotkati auto iz svih mogućih kuteva, sjesti u njega, uzeti u ruke hoverboard i sports almanac, dobili smo priliku i upoznati vlasnika auta. Riječ je o njemačkom doktoru Oliveru Wirtzu koji je u potpunosti zaslužan za kreiranje njegovog DeLoreana. Otkrio nam je da je ovo samo jedan od pet Deloreana koje je složio u svojoj radioni. Ne bavi se time da bi zaradio novce, nego je iskreni fan koji replike slaže iz hobija. Ne prodaje ih, ali ih zato iznajmljuje kada se radi o komercijalnim eventima. Najavio nam je da će za dva tjedna imati gotovu repliku Tumblera iz Batmana, te da se priprema izraditi i Ecto-1 iz filma Ghostbusters, ali i da se veseli izradi replika robota iz filmova Wall-e i Short Circuit.

Vjerojatno svi već znate da je Zagrebačka pivovara zaslužna za dolazak DeLoreana u Zagreb. Razlog je bio snimanje reklame za njhovo novo pivo – Amber. Vrlo prigodno je upravo jučer i lansiran TV spot “Povratak u prošlost” u kojem glavnu ulogu, osim piva Amber, ima i najpoznatiji automobil koji se iz budućnosti s novim članom Žujine obitelji vratio u prošlost. Mi vam naravno osim naše galerije fotografija koje smo snimili u Pivani donosimo i spot koji je i zakuhao ovu cijelu priču i omogućio fanovima da uživo pogledaju famozni DeLorean.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC
 

Check Also

Friški trailer i posteri za film Deadpool & Wolverine

20th Century Studios i Marvel Studios objavili su novi trailer i postere za film Deadpool …

Novi pogled na Netflixov film The Platform 2!

Uskoro dolazi vrijeme za povratak u neugodnu stvarnost Netflixovog distopijskog filma The Platform 2 (Platforma …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics