Najava za dox Expedition: Back to the Future

Doc Brown je u potrazi za DeLoreanima. Ne, niste krivo pročitali. Iako nećemo dobiti priliku za novu filmsku pustolovinu s dr. Emmettom Brownom i Martyjem McFlyjem, ipak nam se sprema jedan zanimljivi projekt povezan s franšizom Back to the Future (Povratak u budućnost). Riječ je o četverodijelnoj dokumentarnoj seriji Expedition Unknown u kojoj nas voditelj Josh Gates i legendarni Christopher Lloyd vode u potragu za DeLoreanima, odnosno za svih šest verzija DeLoreana DMC-12 koji su korišteni u originalnom filmu iz 1985. godine.

Izvorna filmska verzija DeLoreana DMC-12 nalazi se u muzeju u Los Angelesu. Lloyd i Gates tražit će “savršeni DeLoreanov vremenski stroj”, koji će biti dodijeljen Michaelu J. Foxu za prodaju na aukciji u korist njegove zaklade. Dokumentarac vodi duo kroz LA, Houston, New York i Orlando na Floridi, na sastanke s poznavateljima DeLoreana, kolekcionarima, fanovima Back to the Future franšize i na putovanje kroz uspomene ljudi involviranih u franšizu, uključujući Foxa, Leu Thompson (Lorraine Baines McFly), Donalda Fullilovea (Goldie Wilson), Jamesa Tolkana (Strickland), Harryja Watersa (Marvin Berry) i scenarista Boba Galea.

Sve četiri epizode Expedition: Back to the Future na Discovery+ stižu već 15. ožujka. Dva tjedna kasnije dox stiže i na Discovery. Tko jedva čeka?

Expedition: Back to the Future

Check Also

Prvi pogled na HBO-ovu seriju Welcome to Derry, i novi pogled na seriju The Penguin

Max je objavio novi promo video koji najavljuje njihov nadolazeći plan za 2024./2025. godinu, a …

Puni trailer za SF triler I.S.S.

Bleecker Street Films objavio je puni trailer za SF triler I.S.S., redateljice Gabriele Cowperthwaite (Blackfish, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics