Čaj kod Ludog Klobučara: Misfits

Čaj kod Ludog Klobučara” osmišljen je kao sigurno utočište za sve one koji se rado izgube u dobrom knjiškom štivu. Održava se jednom mjesečno u Caffe baru Crni Mačak, Podolje 10, Zagreb.

Susreti su slobodnog karaktera uz raspravu o omiljenim (a i manje omiljenim) knjigama, s naglaskom na žanrovsku literaturu. Ideja iza događanja je da postane redovito okupljalište onima koji vole porazgovarati o pročitanom, a nemaju uvijek s kim.

Okupljanja vodi Ana Jembrek, knjiška zaljubljenica od trenutka kada je s osam godina rođenom ocu ukrala knjigu “2001: Odiseja u svemiru” te je pročitala od korica do korica. Nije razumjela apsolutno ništa, ali se ljubav prema knjigama bespovratno rodila. Iako joj danas čitalački ukus eklektično varira, posebno je slaba upravo na žanrovsku literaturu, a najviše voli kad o pročitanom može s nekim i popričati.

Sljedeću susret održava se već u utorak, 13. listopada s početkom u 19:00 sati. Tema susreta? Misfits! Idealana je za sve koji se kao čitatelji osjećaju da su pomalo drugačiji, kao da možda čitaju krive knjige, one koje nitko drugi ne čita ili ih privlače elementi koji drugi uopće ne zamijete. Možda misle da čitaju premalo, previše ili da previše vrludaju po manje popularnim žanrovima. Možda im fali samopouzdanja u rasprava jer misle da se ne razumiju dovoljno u materiju. Ili možda samo vole Sumrak sagu.

Sudjelovanje je besplatno i svi su dobrodošli!

Check Also

Napustila nas je Tatjana Jambrišak (25.01.1965. – 31.03.2021.)

Tatjana Jambrišak (1965.-2021.) je bila hrvatska književnica, urednica, prevoditeljica i dugogodišnja aktivna članica Društva za …

ConTribution: humanitarna SF/F/H konvencija za pomoć žrtvama potresa!

Ovaj vikend, 12. i 13. veljače uključite se u ConTribution, virtualnu SF/F/H konvenciju zanimljivog i …

Web Statistics