MCU kviz u Crnom mačku!

pub kviz >

Trenutno najpoznatiji brand u filmskoj industriji Marvelov kinematografski svemir (Marvel Cinematic Universe) je i u Hrvatskoj stvorio iznimno veliki broj fanova. Stoga ne čudi da se 30. studenog organizira još jedan pub kviz na tu temu. Ovaj puta lokacija je Caffe bar Crni Mačak, a početak kviza je zakazan za 19:00 sati.

Kada je 2008. na velike ekrane stigao “Iron Man” na čelu s Robertom Downeyjem Jr. gospoda iz Marvela nisu mogli niti zamisliti da će 10 godina kasnije njihova franšiza proizvesti “Avengers: Endgame”.

Kviz je temeljen samo na filmskim uradcima, a organizatori ga najavljuju kao zahtjevnog, zabavnog i zanimljivog. Za one koji tamo dokažu da su najveći poznavatelji MCU svemira pripremljene su i fantastične nagrade koje su osigurali: Subway Hrvatska, Rockmark i Inverzija webshop.

Svaki tim može imati maksimalno četiri (4) natjecatelja. Svoje prijave (koje trebaju sadržavati ime tima, broj članova i kontakt) možete poslati na: karlicgordan@gmail.com. Sudjelovanje je besplatano, tako da isprike nema, na vama je samo da ponovite gradivo, prijavite ekipu i dođete na okršaj s drugim fanovima Marvelovih kinematografskih superheroja.

Avengers Assemble!

MCU pub kviz

Check Also

Počeo je Animafest Zagreb 2024.

Svjetski festival animiranog filma – Animafest Zagreb održava se u Zagrebu od 03. do 08. …

FantaSTikon slavi 10 godina postojanja!

Ovog vikenda, od 15. do 17. ožujka, u prostorijama splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics