Mini Star Trek kon povodom Datinog rođendana!

02. veljače 2338. godine na Omicron Theti aktiviran je Data, omiljeni android koji bi dao sve da je malo više čovjek. Povodom njegovog rođendana hrvatska organizacija fanova Zvjezdanih staza “Section 31” u suradnji s Terrible Creationsom organizira vikend od 01.-02. veljače, posvećen jednom od najboljih znanstvenofantastičnih serijala, kultnim Zvjezdanim stazama.

Poznati fizičar Davor Horvatić pričat će o spoju znanosti i Zvjezdanih staza, Ivan Žalac će vas transformirati u časnike flote u sklopu LARP-a, a vaše će znanje kao i zabavljački duh, biti izazvani kroz Star Trek kviz (u kojem vas čekaju trekastične nagrade). Na programu su također i klingonske karaoke.

U svakom trenutku ćete moći zaigrati i neki od Star Trek board gameova, svratiti na šminkanje gdje ćete se u trenu pretvoriti u neki od likova iz omiljene serije, ili pak skočiti do Star Trek gatare (ova anomalija vraća nam se nakon što je godinama oduševljavala po konvencijama diljem Hrvatske).

Moći ćete pogledati i sve Short Trekove, fotografirati se u Star Trek kutku, popričati s trekkijima o novim epizodama Picarda, ali i omastiti brk uz Star Trek iće, dok će se u ponudi pića naći i Star Trek kokteli po posebnim promotivnim cijenama.

Na kraju, najvažnije je okupljanje i zajedničko odavanje počast Dati, Zvjezdanim stazama i svemu što su učinile te još uvijek čine za fanove diljem svijeta.

Lokacija događanja je Caffe bar Crni mačak, a detaljan program događanja potražite na facebook eventu.

Star Trek: Data

Check Also

Star Wars Day: Disney je otkrio video prvog ‘pravog’ svjetlosnog mača!

U sklopu proslave dana Ratova zvijezda 04. svibnja [May the 4th Be With You!], Disney …

Filmske večeri u Močvari: Fan-Fan-Fantastika

20. travnja u Močvari na repertoaru je program Fan-Fan-Fantastika. Filmske večeri u Močvari ovoga travnja …

Web Statistics