Home / Opasne vizije / Westworld je uoči premijere dobio neobičan novi poster i dva promo videa

Westworld je uoči premijere dobio neobičan novi poster i dva promo videa

 

Od izvršnih producenta Jonathana Nolana (Interstellar) i Lise Joy (Dodir života i smrti) stiže nam sf serija „Westworld“ koja će na HBO kanalu biti emitirana u ponedjeljak, 03. listopada u 20:00 h. Prva epizoda Westworlda isti će dan biti dostupna i na uslugama videa na zahtjev – HBO On Demand i HBO GO.

Westworld se opisuje kao mračna odiseja o osvitu umjetne inteligencije i evolucije grijeha. Smještena je na raskrižju bliske budućnosti i ponovno zamišljene prošlosti, ona istražuje svijet u kojem svaki ljudski apetit, ma kako plemenit ili izopačen, može biti zadovoljen.

Glavni dio glumačke ekipe čine Anthony Hopkins kao dr. Robert Ford, osnivač Westworlda koji ima beskompromisnu viziju parka i njegove evolucije; Ed Harris kao Čovjek u Crnom, destilacija čistog zla u jednom čovjeku; Evan Rachel Wood kao Dolores Abernathy, provincijska rančerova kći koja počinje otkrivati da je njezino idilično postojanje pomno konstruirana laž; James Marsden kao Teddy Flood, pridošlica s bliskom i ponavljajućom vezom s Dolores; Thandie Newton kao Maeve Millay, madam sa smislom za opstanak; Jeffrey Wright kao Bernard Lowe, briljantan i donkihotovski šef programskog odjela Westworlda.

Serija je inspirirana kultnim filmom iz 1973. koji je napisao i režirao Michael Crichton (Jurski park). Film Westworld (Stari Divlji zapad) biti će također prikazan i to uoči premijere serije – 01. listopada u 19:00 h na kanalu HBO 2, a isti dan biti će dostupan i putem usluge www.HBOGO.hr.

“Kada bi se mašti mogli u potpunosti prepustiti i raditi baš sve što poželite – mislite li da bi o sebi otkrili stvari koje niste željeli znati?“ – Jonathan Nolan

27092016_westworld_poster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Devil May Cry dolazi na Netflix

Netflix radi na adaptaciji popularnih Devil May Cry igara u animiranu TV seriju. Za to …

Serija Agents of S.H.I.E.L.D. obnovljena za sedmu sezonu!

Iako šesta sezona Agents of S.H.I.E.L.D. još nije ni prikazana, već je dobila i sedmu …

Web Statistics