Home / Opasne vizije / Uronite u novu stvarnost u traileru za Netflixovu seriju Kiss Me First

Uronite u novu stvarnost u traileru za Netflixovu seriju Kiss Me First

Može li virtualni svijet ostaviti opipljivi otisak na našu stvarnost? Nije da je tema nova, već su s njom uhvatili ukoštac što filmovi (The Matrix, Ready Player One), knjige (Neuromancer, Snow Crash) i serije (Black Mirror, Sword Art Online), ali razlika je u tome što je virtualna tehnologija sada puno aktualnija. Upoznati smo s VR-om, ali pitanje je kako utječe na nas? Netflix je objavio prvi službeni trailer za britansku SF seriju Kiss Me First. Riječ je o ne baš vjernoj adaptaciji istoimenog romana Lottie Moggach iz 2013. godine. Tvorac i scenarist serije je Bryan Elsley (Skins). Serija se sastoji od ukupno šest epizoda, od kojih je prve tri režirao Misha Manson-Smith (No Offence, High Spirits with Shirley Ghostman), a posljednje tri Tom Green (Monsters: Dark Continent, Misfits).

Radnja prati Leilu, mladu djevojku koja svoju usamljenost liječi upoznavanjem ljudi preko online igara. U virtualnom svijetu Azane upoznaje i Tess, misterioznu i impulzivnu mladu djevojku koja krije mračnu tajnu. Vrlo skoro nakon što se njihovo digitalno prijateljstvo prenese i u stvarni svijet, Tess iznenada nestane. Leila s novo stečenim samopuzdanjem odlučuje preuzeti Tessin identitet što će ubrzo dovesti do odmotavnja klupka misterija iza nestanka…

Glavne uloge tumače Tallulah Haddon (Taboo, The Living and the Dead), Simona Brown (The Night Manager), Matthew Beard, George Jovanovic, Freddie Stewart, Misha Butler, Haruka Abe i Samuel Bottomley.

Domaćoj publici će biti interesantno i što je serija dobrim dijelom snimana u Hrvatskoj.

Serija Kiss Me First je već imala svoju premijeru na kanalu Channel 4, ali ostala tržišta pokriva Netflix i na njega svih šest epizoda stiže 29. lipnja.

Kiss Me First

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Serija Agents of S.H.I.E.L.D. obnovljena za sedmu sezonu!

Iako šesta sezona Agents of S.H.I.E.L.D. još nije ni prikazana, već je dobila i sedmu …

Pedro Pascal potvrđen za glavnu ulogu u seriji The Mandalorian

Pedro Pascal tumačit će glavnu ulogu u nadolazećoj Disneyevoj seriji The Mandalorian, smještenoj u Star …

Web Statistics