Home / Videodrom / Serije / AMC je objavio trailer za 3. sezonu serije Into the Badlands

AMC je objavio trailer za 3. sezonu serije Into the Badlands

Into the Badlands je AMC-ova postapokaliptična serija prepuna borilačkih vještina koja je na malim ekranima osvanula u studenom 2015. godine. Prvu sezonu je činilo šest epizoda, drugu ukupno deset, a treća sezona je proširena na čak šesnaest epizoda. Riječ je o jednoj od najpopularnijih akcijskih drama na kabelskoj televiziji, serija prosječno bilježi 3.6 milijuna gledatelja po epizodi.

Ravno s ovogodišnjeg WonderCona stigao je službeni trailer za treću sezonu. Tvorci, izvršni producenti, showrunneri i scenaristi serije su Alfred Gough i Miles Millar (Smallville, The Shannara Chronicles).

U trećoj sezoni Sunny (Daniel Wu) živi van ‘grida’, nastojeći najbolje što može brinuti za svog sina Henryja nakon Veiline smrti. No kada Henry pokaže znakove neobične bolesti Sunny nema izbora te mora udružiti snage s Bajieom (Nick Frost) i vratiti se na prostor poznat kao Badlands gdje su Udovica (Emily Beecham) i barun Chau (Eleanor Matsuura) u ratu koji je destabilizirao čitavu regiju. S obzirom da više nama potporu Tilde (Ally Ioannides) i Walda (Stephen Lang) Udovica mora pronaći nove saveznike u Lydiji (Orla Brady) i Nathanielu Moonu (Sherman Augustus). No kada u Badlands stigne misteriozni nomadski vođa zvan Pilgrim (Babou Ceesay) s misijom uspostavljanja mira, tada će se stari neprijatelji ujediniti da obrane svoje područje.

U seriji također glume Aramis Knight (Enders Game) kao M.K., Lorraine Toussaint (Orange is the New Black) kao Cressida, Ella-Rae Smith (Clique) kao Nix, Lewis Tan (Iron Fist) kao Gaius i Dean-Charles Chapman (Game of Thrones) kao Castor.

Into the Badlands se na male ekrane vraća 22. travnja.

Into the Badlands

Into the Badlands

Into the Badlands

Check Also

Prva sezona Netfixove serije The Witcher imat će 8 epizoda

Netflix nastavlja davati samo šture informacije oko već naručene ekranizacije popularnog kniževnog fantasy serijala The …

Amazon je naručio adaptaciju serije Utopia

Stižu dobre vijesti za fanove hvaljene i gotovo kultne britanske serije Utopia. Amazon Studios je …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Web Statistics