Home / Videodrom / Robert Rodriguez i James Cameron rade na adaptaciji mange “Alita: Battle Angel”

Robert Rodriguez i James Cameron rade na adaptaciji mange “Alita: Battle Angel”

 

14102015_alita_battle_angel_post

Preko 15 godina James Cameron nastoji realizirati filmsku adaptaciju mange “Alita: Battle Angel“. Sada se konačno projekt pomaknuo s nulte točeke. 20th Century Fox, Cameron i Rodriguez se nalaze u pregovorima da ožive taj famozni stripovski serijal. Robert Rodriguez bi tako dobio redateljsko mjesto, dok bi ulogu producenta preko svoje producentske kuće Lightstorm Entertainment preuzeo James Cameron.

Za one koji ne znaju, Battle Angel Alita je manga Yukita Kishira originalno objavljena 1990. godine.
Priča se odvija u 26. stoljeću, a predvodi je Alita, ženski kiborg kojeg s otpada spašava doktor. Kako Alita pati od problema s amnezijom u mogućnosti je koristiti samo borilačke vještine te započinje borbu protiv opakog kriminalnog miljea…

Robert i ja smo godinama tražili projekt za suradnju, pa ne treba čuditi da sam bio oduševljen kada je spomenuo Battle Angel. On je vrlo susretljiv i već se osjećamo kao dva klinca koja grade go-kart igrajući se s kreativnošću i tehnikom. Ovaj projekt mi je strašno blizak i drag, a ne postoji nitko kome vjerujem više nego Robertu s njegovom tehničkom virtuoznošću i buntovnim stilom. Radujemo se što ćemo naučiti štošta jedan od drugoga tijekom rada na ovom fantastičnom projektu.

Check Also

Short Treks: prvi pogled na dvije animirane epizode!

Star Trek se nije zaputio u svijet animacije već neko duže vrijeme, još od Zvjezdanih …

Avenue 5 ima novi trailer, poster i datum premijere!

Sudeći po punom traileru za Avenue 5, čini se da je HBO pogodio ravno u …

Web Statistics