Home / Fahrenheit 451 / Promocija knjige Moć albiura autorice Darije Keršić

Promocija knjige Moć albiura autorice Darije Keršić

 

10122015_moc_albiura_post

Sutra, 11. prosinca očekuje vas promocija fantasy romana Moć albiura autorice Darije Keršić. Promocija se održava u Vinyl baru, Bogovićeva 3, Zagreb s početkom u 19:00 sati. Uz autoricu sudjeluju urednik Neven Antičević i moderatorica Marijana Perinić. Očekuje vas i prigodna cijena knjige koja iznosi 79,00 kn, a možda budete i onaj sretnik koji će osvojiti besplatan primjerak.

Daria Keršić u svom je prvom romanu Moć albiura izmaštala intrigantnu priču o sudbini svijeta koja visi o niti, a nit je rukama jedne obične tinejdžerice koja samo želi živjeti običan život. Hoće li uspjeti i koju će cijenu morati platiti da bi to postigla?

Osim predstavljanja romana, prvog dijela u trilogiji Albiurana, imat ćete i jedinstvenu priliku saznati kako je to kad se Vinyl pretvori u ovozemaljsko okupljalište anđela i demona. Promocija ima preporučeni dresscode: crno (uz dodatke crvene) za demone ili bijelo (uz dodatke plave) za anđele. Perije je također više nego dobrodošlo u svakoj kombinaciji. Očekuje vas i piće dobrodošlice ‘Anđeoski eliksir’ ili ‘Demonske jantarne suze’.

Autorica će nam pokazati i pjevačko umijeće zajedno sa zborom filozofskog fakulteta u Zagrebu – Concordia discors te će nastupiti kao članica dueta Siren and the Wolf.

Ulaz na promociju je slobodan, odnosno plaćate ga samo svojim vremenom i dobrom voljom, vidimo se!

Check Also

Dobitnici nagrade Nebula za radove objavljene u 2018. godini

Science Fiction and Fantasy Writers of America (SFWA), iliti američko udruženje SF&F pisaca objavilo je …

Vonda N. McIntyre (1948.-2019.)

Vonda N. McIntyre ime je koje je poznato, ili bi bar trebalo biti poznato, svim …

Web Statistics