Osvojite cool majice i bilježnice s motivom iz filma Labirint: Kroz spaljenu zemlju

 

18092015_ScorchTrials_Nag_feat

Film “Labirint: Kroz spaljenu zemlju” trenutno igra u svim domaćim kinima. Riječ je o novom poglavlju napetog znanstveno fantastičnog akcijskog trilera, čiji je redatelj Wes Ball, u kojem se Thomas (Dylan O’Brien) i Gladeri moraju suočiti s najvećim izazovom do sada. Njihovo putovanje vodi ih u Scorch, opustošen kraj prepun nezamislivih prepreka. Udružujući se sa Otporom, Gladeri se sukobljavaju sa WCKD-ovim daleko superiornijim silama kako bi otkrili njihove nezamislivo strašne planove.

Zahvaljujući našem sponzoru i distributeru filma Blitz Film & Video distribuciji, dijelimo vam fantastične majice i bilježnice s motivima iz filma.
Sve što trebate napraviti je pokrenuti kviz i odgovoriti na postavljena pitanja. Svi koji točno odgovore na sva pitanja, upadaju u bubanj za izvlačenje. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb Next. Nakon što odigrate nagradnu igru, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti (ako je u pitanju majica navedite i veličinu).

Nagradna igra traje do srijede 23. rujna u ponoć. Sretno!

[wpsqt name=”Labirint: Kroz spaljenu zemlju” type=”quiz”]

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

Web Statistics