Home / Videodrom / Serije / Objavljene su fotografije iz prve epizode 7. sezone serije Igra prijestolja

Objavljene su fotografije iz prve epizode 7. sezone serije Igra prijestolja

HBO je objavio nekoliko novih fotografija iz prve epizode sedme sezone serije Igra prijestolja. Fotke će morati dostajati do premijere jer navodno neće biti nikakvih novih promo materijala do tada, pa ako ste očekivali još koji video morat ćemo vas razočarati.

Kod nas će premijera prve epizode nove, sedme sezone serije Igra prijestolja biti emitirana na HBO-u u isto vrijeme kad i u SAD-u, odnosno 17. srpnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 03.00 h po lokalnom vremenu. Prva epizoda sedme sezone Igre prijestolja – “Dragonstone” biti će istog dana od jutarnjih sati premijerno dostupna i na usluzi HBO GO te tijekom dana i na HBO On Demand, a ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana u terminu u 20:00 h. Nove epizode emitirat će se svakog ponedjeljka u istom terminu na HBO-u, te će biti dostupne putem HBO usluga videa na zahtjev HBO GO i HBO On Demand.

Daenerys Targaryen napokon je zaplovila prema Westerosu sa svojim vojskama, zmajevima i novim Kraljevim namjesnikom, Tyrionom Lannisterom. Jon Snow proglašen je Kraljem na Sjeveru nakon što je porazio Ramsayja Boltona u Bitci kopiladi i vratio je Oštrozimlje kući Stark. U Kraljevu Grudobranu Cersei Lannister preuzela je Željezno prijestolje tako što je spalila Vrhovnog Vrapca, njegove sljedbenike i svoje protivnike u septi Baelora. Ali dok stara savezništva pucaju i nova se stvaraju, vojska mrtvih maršira na Zid i prijeti da će jednom za svagda prekinuti igru prijestolja.

Epizode koje slijede u srpnju:

Epizoda #61: „Zmajev Kamen“
Prvo prikazivanje: ponedjeljak, 17. srpnja (3 h ujutro / 20 h) na HBO-u te od ranih jutarnjih sati i na HBO GO-u. Jon (Kit Harrington) organizira obranu Sjevera. Cersei (Lena Headey) pokušava izjednačiti omjere. Daenerys (Emilia Clarke) se vraća kući.
Scenaristi David Benioff i D. B. Weiss; redatelj Jeremy Podeswa.

Epizoda #62: „Olujnorođena“
Prvo prikazivanje: ponedjeljak, 24. srpnja (3 h ujutro / 20 h) na HBO-u te od ranih jutarnjih sati i na HBO GO-u. Daenerys (Emilia Clarke) prima neočekivanog gosta. Jon (Kit Harrington) je suočen s pobunom. Tyrion (Peter Dinklage) planira osvajanje Westerosa.
Scenarist Bryan Cogman; redatelj Mark Mylod.

Epizoda #63: „Kraljičina pravda“
Prvo prikazivanje: ponedjeljak, 31. srpnja (3 h ujutro / 20 h) na HBO-u te od ranih jutarnjih sati i na HBO GO-u. Daenerys (Emilia Clarke) okuplja saveznike. Cersei (Lena Headey) vraća dar. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) uči iz svojih pogrešaka.
Scenaristi David Benioff i D. B. Weiss; redatelj Mark Mylod.

Check Also

Terminator: Dark Fate, nove fotografije i detalji

Ona se konačno vratila. Samo je trebalo 28 godina, 4 nastavka i 3 neuzvraćena telefonska …

Extra Ordinary: zabavni trailer za nadnaravnu komediju

Wild Card Distribution je objavio puni trailer za simpatičnu žanrovsku indie komediju Extra Ordinary. Film …

Web Statistics