Home / Videodrom / Novi Star Trek film Quentina Tarantina je dobio scenarista

Novi Star Trek film Quentina Tarantina je dobio scenarista

Čini se da polako ali sigurno novi Star Trek film Quentina Tarantina (Pulp Fiction, The Hateful Eight) postaje stvarnost. Ekscentrični režiser već je pronašao scenarista za film. Radi se o Marku L. Smithu koji je poznat po scenariju za film The Revenant. Smith je, navodno, bio glavni izbor jer je impresionirao Tarantina scenarijem za nadolazeći triler Overlord. Njega Smith potpisuje zajedno s Billyjem Rayom, a očekuje se u listopadu 2018. godine.

Tarantino želi ozbiljan Star Trek film sa R rejtingom (iako su zadnja tri filma nosila PG-13 rejting), a isti će i producirati zajedno s J.J. Abramsom. Riječ je o drugom najvećem projektu kojeg Tarantino trenutno razvija, tako da se očekuje da će se režije Star Treka uhvatiti po završetku rada na filmu o ubojstvima Charlesa Mansona koji u kina stiže 09. kolovoza 2019. godine. S obzirom na to, i na raspored Paramounta koji izdaje film najvjerojatnije bi Star Trek mogli vidjeti u kinima na ljeto 2020. godine.

Da li će Tarantino odvesti franšizu s kojom do sada nije imao nikakve veze tamo gdje “nitko još nije kročio” ostaje da vidimo… Što vi mislite o tome?

Zanimljivo je da je Tarantino najavio kraj karijere kada je počeo s radom na filmu o serijskom ubojici Charlesu Mansonu. Čini se da bi Star Trek onda bio njegov deseti i posljednji film ili je ipak odgodio odlazak u mirovinu?

Posljednji Star Trek film smo gledali 2016. godine. Bio je to Star Trek Beyond redatelja Justina Lina, a za sada je još uvijek u planu i četvrti film s istom glumačkom postavom.

Star Trek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 komentari

  1. quentinn tarantino?
    moze, neka radi samo nek pazi da ne zasere ko moja baba julka
    i neka pazi da neide predaleko gdje drugi nisu isli

  2. Osobno, nadao sam se da će možda jednog dana Nolan (ili možda sad Villeneuve) preuzet Star trek,…ali može i Tarantino. Samo se nadam da će biti više kao npr. Inglorius Bastards, a manje kao Django unchained.

Check Also

Guillermo del Toro će konačno režirati animirani film Pinocchio

Guillermo del Toro je konačno našao idealno mjesto za svoj dugogodišnji strastveni projekt, animirani film …

Za Noć vještica Kino Tuškanac prikazuje Halloween i The Evil Dead

Kako bolje proslaviti Noć vještica nego s prigodnim horor klasicima, a Kino Tuškanac je ponudilo …

Web Statistics