Home / Opasne vizije / Matt Murdock i Elektra udružuju snage protiv novih zlikovaca u drugom djelu trailera za nadolazeću sezonu Daredevila

Matt Murdock i Elektra udružuju snage protiv novih zlikovaca u drugom djelu trailera za nadolazeću sezonu Daredevila

 

U slučaju da niste primjetili prvi trailer za seriju Daredevil je bio tek prvi dio istog, a sada je Netflix objavio i drugi dio za nadolazeću drugu sezonu.

Drugi dio trailera se najviše fokusira na Elektru (Elodie Yung), i na uzdizanje kriminalne organizacije poznate pod imenom “The Hand”. U drugoj polovici trailera Matt Murdock (Charlie Cox) i Elektra se udružuju protiv novih zlikovaca u Hell’s Kitchenu.

Druga sezona od ukupno 13. jednosatnih epizoda na Netflix stiže 18. ožujka. Ovu sezonu su nam pripremili novi showrunneri Doug Petrie i Marco Ramirez. Već su stigli i prvi osvrti na prvu polovicu druge sezone koji govore u prilog tome da nas očekuje jednaka kvaliteta kao i i u prvoj sezoni serije.

Osim drugog djela trailera jučer je objavljen i poster koji prikazuje Elektru u kostimu i s njezinim prepoznatljivim oružujem. Novi trailer, motion poster i regularni poster možete pogledati ispod teksta.
 

 
 


 
25022016_daredevil_s2_elektra_poster

Check Also

Warhammer se zaputio na male ekrane kao igrana serija Eisenhorn

Jedna od najpopularnijih strateških igara s minijaturama Warhammer 40,000 lansirana je 1987. godine, i njezin …

Extra Ordinary: zabavni trailer za nadnaravnu komediju

Wild Card Distribution je objavio puni trailer za simpatičnu žanrovsku indie komediju Extra Ordinary. Film …

Web Statistics