Home / Opasne vizije / Matt Murdock i Elektra udružuju snage protiv novih zlikovaca u drugom djelu trailera za nadolazeću sezonu Daredevila

Matt Murdock i Elektra udružuju snage protiv novih zlikovaca u drugom djelu trailera za nadolazeću sezonu Daredevila

 

U slučaju da niste primjetili prvi trailer za seriju Daredevil je bio tek prvi dio istog, a sada je Netflix objavio i drugi dio za nadolazeću drugu sezonu.

Drugi dio trailera se najviše fokusira na Elektru (Elodie Yung), i na uzdizanje kriminalne organizacije poznate pod imenom “The Hand”. U drugoj polovici trailera Matt Murdock (Charlie Cox) i Elektra se udružuju protiv novih zlikovaca u Hell’s Kitchenu.

Druga sezona od ukupno 13. jednosatnih epizoda na Netflix stiže 18. ožujka. Ovu sezonu su nam pripremili novi showrunneri Doug Petrie i Marco Ramirez. Već su stigli i prvi osvrti na prvu polovicu druge sezone koji govore u prilog tome da nas očekuje jednaka kvaliteta kao i i u prvoj sezoni serije.

Osim drugog djela trailera jučer je objavljen i poster koji prikazuje Elektru u kostimu i s njezinim prepoznatljivim oružujem. Novi trailer, motion poster i regularni poster možete pogledati ispod teksta.
 

 
 


 
25022016_daredevil_s2_elektra_poster

Check Also

Snowpiercer: sve što je poznato o seriji, koja se nedavno vratila na TNT

Kada u proljeće iduće godine serija Snowpiercer konačno stigne na male ekrane, tada će proći …

The Room će vam ostvariti sve vaše snove, ali i noćne more!

Stigao je prvi trailer za žanrovski triler The Room. Redatelj filma je Christian Volckman (Renaissance), …

Web Statistics