Home / Videodrom / Traileri / Dva astronauta putuju na rub svemira u filmu “Beyond the Edge”

Dva astronauta putuju na rub svemira u filmu “Beyond the Edge”

 

20022017_Beyond_the_Edge_post_1

Nije lako podnositi skučeni prostor na dugoj svemirskoj misiji, tim više kad vas je samo dvoje. Kada se ta jedina veza počne urušavati isto će se dogoditi i sa stvarnošću. “Beyond the Edge“, redatelja Thomasa Zellena je jedan od novijih filmskih pokušaja da nam prenese poruku kako je svemir vrlo negostoljubivo, čak i više nego jezivo mjesto u kojem smo mi gotovo beznačajne mrljice prašine. Scenarij filma uz redatelja potpisuje i Jordan Champine.

Nakon dekade njihove misije da dosegnu kraj svemira morski biolog dr. Abe Anderson (Sean Maher) i vojni pilot Harold Richards (Casper van Dien) počinju otkrivati misteriozne pojave unutar njihove letjelice. Kada Harold pogine uslijed neobične nesreće Abe će shvatiti da to nije prvi puta kako se to dogodilo. I dok se prošlost i budućnost sudaraju Abe mora razlučiti što je stvarno prije nego zaista dosegnu rub svemira.

Ukoliko ste raspoloženi za dozu retro sf-a, i ako vam je pomalo nedostajao šarm Caspera van Diena, onda je ovo film za vas, iako ruku na srce ne bi trebali imati prevelika očekivanja. U slučaju da se još uvijek dvoumite za konačnu odluku bacite pogled na trailer.

Beyond the Edge je već od 07. veljače dostupan za gledanje putem iTunesa i ostalih streaming servisa.

20022017_Beyond_the_Edge_poster

Check Also

The Haunting of Hill House: 2020. stiže novo poglavlje s novom pričom

Jedan od boljih prošlogodišnjih horor projekata je sasvim sigurno bio Netflixov The Haunting of Hill …

The Man in The High Castle je završio svoju priču na Amazonu

Na žalost izgleda da još nismo gotovi s vijestima o otkazivanju kvalitetnih SF serija. Sada …

Web Statistics