Osvojite kino ulaznice, majice i Funko POP! figurice iz filma Kong: Otok lubanja

Kategorije Nagradne igre

 

06032017_kong_otok_lubanja_post_1

Kong: Otok lubanja, redatelja Jordana Vogta-Robertsa, je novi filmski spektakl studija Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures koji je prošli tjedan stigao u naša kina.

Radnja prati šaroliku ekipu istraživača koju je okupila avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu. Usred otoka, otkrivaju najvećeg Konga do sada, visokog kolosalnih 30 metara. Ovo je u svakom smislu najveća verzija King Konga koju je filmski svijet do sada imao prilike vidjeti.

Zahvaljujući našem sponzoru Blitz Film & Video distribuciji, i našem portalu Inverzija.net u nagradnom natječaju vam dijelimo prilično cool stvarčice. Uz malo sreće možete osvojiti majice, ulaznice za film ili veliku Funko POP! figuricu s likom King Konga koju inače možete i kupiti u našem webshopu.

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na postavljeno pitanje. Svi koji točno odgovore ulaze u bubanj za izvlačenje, a one najsretnije nagrađujemo. Upišite svoje ime i prezime te e-mail adresu i pokrenite kviz klikom na gumb “Next”.

Nakon što odgovorite na nagradno pitanje, možete nam u komentar napisati i koju biste nagradu željeli osvojiti (ako je u pitanju majica, navedite i veličinu, ako su u pitanju ulaznice za film, navedite preferirano CineStar kino.)

Nagradni natječaj traje do nedjelje 19. ožujka u ponoć. Sretno u okršaju!

Nagradna igra: Kong - Otok lubanja

Ime: *
Prezime: *
E-mail: *

108 Responses to Osvojite kino ulaznice, majice i Funko POP! figurice iz filma Kong: Otok lubanja

 1. Lucija Wagmann

  Funko pop!

 2. Tamara Pečurica

  Majica zenska L 🙂

 3. Janja Keglevic

  Voljela bih dobiti majicu M ili L veličine

 4. Tomislav

  majica M

 5. Ivana Duras

  Ženska majica S

 6. Robert Brkljača

  Muška majica XL

 7. Ivana Rukavina

  Majica (muska S/M)

 8. Tonči Lučić

  Majica, M veličina 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*