Žanrovski film & TV pub quiz

Ponukane nedostatkom tematskih kvizova, a posebice onih vezanih uz žanrovske filmove i serije, prijateljice i gošće puba Veliki Tolk, Koviljka Lazar i Nika Dvoravic, odlučile su organizirati upravo jedan takav kviz! Kviz će se održati u fantasy pubu Veliki Tolk, u subotu 01. kolovoza s početkom u 20:00 sati.

Svi fanovi sedme umjetnosti su pozvani da se dođu družiti u Velikom Tolku, uz zabavna pitanja, te osvježavajuće koktele i hladne pive! Kviz će se održati u dva kruga, a pitanja će pokrivati široki spektar žanrovskih filmova i serija.

pub kviz >

Želite li sudjelovati u kvizu, potrebno se prijaviti kao ekipa od minimalno dva, do maksimalno četiri člana. Također morate svojoj ekipi dati neki naziv. Prijave se šalju putem maila: pubquiz@fantasy.hr najkasnije do petka 31. srpnja u ponoć. U prijavi pod ‘subject’ napišite: Žanrovski film i TV pub quiz – (ime vaše ekipe). U nastavku maila navedite imena članova vaše ekipe i barem jedan broj mobitela za kontakt. Ukoliko se prijavi više ekipa no što je moguće sudjelovati, ekipe će biti odabrane slučajnim odabirom. Odabrane ekipe će o načinu sudjelovanja i ostalim potrebnim informacijama biti obaviještene putem e-maila. Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno ih uputite na gore spomenuti e-mail. Sponzori kviza su: Inverzija webshop i Veliki Tolk.

Kotizacija je 10,00 kn po osobi, a dobra zabava i cool nagrade su zagarantirane. Ako ste ljubitelj žanra, ovo je kviz za vas!

lokacija >

Check Also

ConTribution: humanitarna SF/F/H konvencija za pomoć žrtvama potresa!

Ovaj vikend, 12. i 13. veljače uključite se u ConTribution, virtualnu SF/F/H konvenciju zanimljivog i …

FFK: Rezultati natječaja za SF/F/H zbirku Priče o Karateu

Na natječaj ovogodišnjeg odnosno prošlogodišnjeg Festivala fantastične književnosti (FFK) za objavljivanje u zbirci “Priče o …

Web Statistics