Harry Potter League – quiz one – Veliki Tolk

pub kviz >

Veliki Tolk je još ljetos najavio osnivanje Harry Potter lige. Sada je čitava stvar finalizirana i najavljena. Liga će se sastojati od 4 kviza plus finala u kojem će se obračunati najbolji od najboljih. Za finale su osigurane i megamagične nagrade u vrijednosti od 1.000,00 kn. Prvi kviz lige isplaniran za subotu 14. studenog u 18:00 h je već popunjen (u skladu sa svim epidemiološkim mjerama i preporukama), pa svi koji nisu “upali” u prvu rundu ili im je najava promakla imaju mogućnost da se prijave za termin ove nedjelje, 15. studenog u 18:00 h.

Drugi kviz lige održati će se 28. studenog, i pokrivat će 3. i 4 knjigu te 3. i 4. film. Treći kviz lige održat će se 05. prosinca, i pokrivat će 5. i 6. knjigu te 5. i 6. film. Četvrti kviz lige održat će se 12. prosinca i pokrivat će 7. knjigu te 7. i 8. film. Finale će se pak održati 19. prosinca, te će pokrivati sve HP knjige, sve HP filmove i Fantastic Beasts. Svi kvizovi HP lige počinju u 18:00 h.

Želite li sudjelovati u ovom produžetku prvog HP pub kviza lige, potrebno se prijaviti kao ekipa od minimalno dva, do maksimalno četiri člana. Također morate svojoj ekipi dati neki naziv. Prijave se šalju putem maila: pubquiz@fantasy.hr najkasnije do subote 14. studenog u ponoć. U prijavi pod ‘subject’ napišite: Harry Potter League – quiz one – (ime vaše ekipe). U nastavku maila navedite imena članova vaše ekipe i barem jedan broj mobitela za kontakt. Ukoliko se prijavi više ekipa no što je moguće sudjelovati, biti će osigurani dodani termini. Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno ih uputite na gore spomenuti e-mail. Pitanja na prvom kvizu lige će pokrivati prve dvije knjige i prva dva Harry Potter filma. Svaki član/ica pobjedničke, drugoplasirane i trećeplasirane ekipe osvojit će nagradu. Sponzori kviza su: Inverzija webshop, Scørpiøn Art, Zmajska pivovara, Bink Art, Veliki Tolk i Tolkien’s House.

Možete se prijaviti odmah i za sva četiri kviza odjednom.

Pravila lige su sljedeća:
>>> bodovi svih timova zbrajaju se na svim kvizovima, te se formira ljestvica koja će nakon četvrtog kviza otkriti tko ide u veliko finale.
>>> pobjednicima na svakom od 4 kviza pripisuju se 3 dodatna boda, drugoplasiranoj ekipi 2 boda, i trećeplasiranom timu 1 bod, kao dodatna nagrada.
>>> četvrtom i ostalim timovima na kraju svakog kviza postavit će se po jedno pitanje, i u slučaju točnog odgovora, osvojit će 1 dodatni bod.
>>> da bi upali u finale nije obavezno sudjelovati na sva 4 kviza, no bodovi se zbrajaju te se sudjelovanjem na sva 4 kviza, šanse za finale značajno povećavaju.
>>> nije dopušteno korištenje mobitela, knjiga, niti šalabahtera tijekom kviza. Timovi koji budu uhvaćeni na djelu neće biti diskvalificirani, no oduzet će im se 13 bodova i neće dobiti priliku odgovoriti na pitanje za dodatni bod po završetku kviza. Ponovi li isti tim “prekršaj” biti će diskvalificiran i oduzet će mu se pravo daljnjeg sudjelovanja u HP ligi.

Sudjelovanje je besplatno, tako da isprike nema. Što još možete poželjeti osim da i vaša ekipa pobjedi na kvizu i osvoji vrijedne magične nagrade. Vidimo se na kvizu u nedjelju, 15. studenog u pubu Veliki Tolk, s početkom u 18:00 sati. Svi kvizovi se održavaju uz poštivanje svih mjera i preporuka stožera te organizatori mole da budete odgovorni i dezinficirate ruke na ulazu te nosite masku do trena do kada ne pronađete svoj čarobni stol na kvizu. U ponudi puba očekuju vas i razni fantasy kokteli, uz naravno prigodne Harry Potter prinove poput Otrova Lorda Valdemorta i Incendio koktela. Vidimo se tamo!

lokacija >

Check Also

FantaSTikon ponovno uživo u Splitu!

Ovog vikenda, od 17. do 19. ožujka, u prostorijama splitskog Fakulteta elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje …

Antonija Mežnarić: Od kolijevke pa do groba

Roman Od kolijevke pa do groba iz pera riječke autorice Antonije Mežnarić izašao je gotovo …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics