Okupite se za Marvel Movies Pub Quiz u Velikom Tolku!

Ako ste veliki fan Marvela onda definitivno ne bi trebali preskočiti Marvel Movies Pub Quiz koji će se održati 05. srpnja u pubu Veliki Tolk s početkom u 19:00 sati. Tema kviza je Marvelov kinomatografski svemir (MCU), od prvog Iron Man filma do danas.

Želite li sudjelovati u pub kvizu morate se prijaviti kao ekipa od minimalno dva, do najviše četiri člana. Također morate svojoj ekipi dati i neki naziv. Prijavu pošaljite na e-mail: pubquiz@fantasy.hr najkasnije do subote 04. srpnja u ponoć. U prijavi pod ‘subject’ napišite: Marvel Movies Pub Quiz – (ime vaše ekipe). U nastavku maila navedite imena članova vaše ekipe i barem jedan broj mobitela za kontakt. Ukoliko se prijavi više ekipa no što je moguće sudjelovati, ekipe će biti odabrane slučajnim odabirom. Odabrane ekipe će o načinu sudjelovanja i ostalim potrebnim informacijama biti obaviještene putem e-maila. Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno ih uputite na gore spomenuti e-mail. Svaki član/ica pobjedničke, drugoplasirane i trećeplasirane ekipe, kao i jedne random ekipe osvojit će bogate poklon pakete sponzora kviza koje čine: Zmajska pivovara, Inverzija webshop, Tolkien’s House, Veliki Tolk, Bink Art i Scørpiøn Art.

Sudjelovanje je besplatno, tako da isprike nema, na vama je samo da ponovite gradivo, prijavite ekipu i dođete na ultimativni okršaj s drugim fanovima Marvelovih kinematografskih ostvarenja!

pub quiz

lokacija >

Check Also

Mora FM: (Znanstveno)fantastični spisateljski savjeti u novom domaćem podcastu!

24. ožujka 2022. godine izašla je prva epizoda More FM, podcasta o pisanju, objavljivanju i …

Danas počinje 07. Konvencija fantastike, igara i znanstvene fantastike FantaSTikon

Usprkos svim nedaćama i odgađanjima, ipak će se održati 07. Konvencija fantastike, igara i znanstvene …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics