Ultimativni Star Wars pub kviz – Veliki Tolk

Na vidiku se nalazi Star Wars pub kviz na kojem će svi sudionici imati prilike osvojiti vrijedne nagrade. Kviz će se održati 03. ožujka u pubu Veliki Tolk s početkom u 19:00 sati. Tema kviza su igrani filmovi iz serijala Ratovi zvijezda (epizode 1-8, Rogue One i Han Solo – Holiday Special nikako!).

Sigurno znate koje boje je svjetlosni mač Macea Windua ili kako se zove ledeni planet na kojem se nalazi pobunjenička baza. No koliko ste zapravo sigurni u svoje poznavanje raznoraznih događanja, likova i sitnih detalja u dalekoj, dalekoj galaksiji?

Želite li sudjelovati u Star Wars pub kvizu, potrebno se prijaviti kao ekipa od barem dva, a do maksimalno četiri člana. Sudjelovanje je besplatno, odnosno nema kotizacija. Prijave se šalju putem maila na velikitolk@gmail.com, najkasnije do ponoći u petak 01. ožujka 2019. godine. U prijavi treba navesti ime vaše ekipe, imena članova ekipe i barem jedan broj mobitela za kontakt. Po isteku prijava, timovi će zaprimiti konačne potvrde o sudjelovanju i sve potrebne informacije na mail putem kojeg su se i prijavili.

Star Wars pub kviz

Svaki član/ica pobjedničke i drugoplasirane ekipe osvojit će poklon pakete sponzora kviza koje čine: Lepi Dečki Brewery, Inverzija webshop, Tolkien’s House, Veliki Tolk i Scørpiøn Art. Osim toga bit će nagrađena i jedna random ekipa pa ovaj puta zaista stoji ona – bitno je sudjelovati!

Želite li prijateljima dati do znanja da dolazite na kviz to možete putem eventa: Star Wars Pub Quiz. Ostalo je mjesta za svega još nekoliko ekipa. Neka sila bude s vama!

lokacija >

Check Also

ANIME MEETUP uz projekciju filma One Piece Film: Red

Napuna: Zbog velikog interesa dodano je još projekcija! One Piece Film: Red se može pogledati …

Ovog vikenda na Mreži: 08. Konvencija fantastike, igara i znanstvene fantastike FantaSTikon

Godinu dana od prethodnog izdanja, nakon najave i odgode uslijed više sile iz srpnja ove …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics