Pogledajte kako budućnost postaje stvarnost s dvije ikone filma “Back to the Future”

 

21102015_back_to_future_toyota_post

Toyota je danas prigodno objavila “Back To The Future” video s Martyjem McFlyjem (Michael J. Fox) i Docom Brownom (Christopher Lloyd). Da, da, konačno je stigao i taj dan – 21. listopad 2015. godine. Budućnost je postala sadašnjost s današnjim famoznim datumom poznatom svakom fanu trilogije Povratak u budućnost. Ako nas pratite znate da je od prvog filma prošlo već 30. godina pa je ovo velika stvar, jer ne slavi se samo godišnjica nego i spomenuti datum ovog kultnog filma koji je primjeren za sve uzraste, od malih do velikih i to ne samo fanova trilogije niti znanstvene fantastike općenito.

Toyotin video nosi naslov “Fueled by the Future: Back to the Future” te prikazuje klipove iz originalnog filma prije nego što skoči u današnje vrijeme na kratku diskusiju Foxa i Loyda o stvarima koje su se u filmovima pokazale točnima ili krivima. Tada nas video vodi na putovanje na kojem se otpad transformira u gorivo za Toyotu Mirai. I da, bili su kreativni, nije riječ o dosadnom putovanju, a završit će također u revijalnom tonu s Doc-ovim legendarnim povikom: Great Scott!

Great Scott! Trash can now be used to fuel a car. See how the #ToyotaMirai has turned a #BacktotheFuture prediction into reality in our final episode of #FueledByEverything. Learn more at: http://toyota.us/1PmUIKe

Posted by Toyota USA on Wednesday, October 21, 2015

Check Also

Star Trek: Picard, novi teaser trailer za 2. sezonu otkrio je prvi pogled na Q-a!

Povodom proslave Dana kapetana Picarda objavljen je teaser trailer za drugu sezonu serije Star Trek: …

The Tomorrow War: finalni trailer za akcijski SF film s Chrisom Prattom u glavnoj ulozi!

Amazon je objavio novi, finalni trailer za akcijski SF film The Tomorrow War. Redatelj filma …

Web Statistics