Spirit Halloween: The Movie – trailer otkriva Christophera Lloyda koji opsjeda dućan za Noć vještica

Najstrašnije doba godine je pred nama, a s njim dolazi i novi teaser trailer za obiteljski horor film Spirit Halloween: The Movie. Redatelj filma je David Poag prema scenriju kojeg potpisuje Billie Bates. Spirit Halloween: The Movie producirali su Hideout Pictures, Strike Back Studios, Particular Crowd i Film Mode Entertainment. Jednu od glavnih uloga tumači ni manje ni više nego Christopher Lloyd kao Alec Windsor, pokojnik čiji duh zaposjeda sve u titularnoj trgovini — uključujući neke jezive likove — i čini se da ne uživa u dječjem društvu.

Kad se nova trgovina Spirit Halloween pojavi u napuštenom trgovačkom centru, tri prijatelja iz srednje škole koji misle da su prerasli trick-or-treating odvaže se provesti noć zaključani u trgovini za Noć vještica. No ubrzo otkrivaju da trgovinu opsjeda ljuti zli duh koji je zaposjeo jezive animatroničke likove. Klinci se upuštaju u uzbudljivu, ali i sablasnu avanturu kako bi preživjeli noć…

Glavne uloge tumače već spomenuti Christopher Lloyd (Back to the Future franšiza) te Rachael Leigh Cook (The Baby-Sitters Club), Donovan Colan (Zoe), Dylan Martin Frankel (Raven’s Home), Jaiden Smith (Blue Bloods), Marissa Reyes (Raven’s Home) i Marla Gibbs (El Camino: A Breaking Bad Movie).

Za sve koji ne znaju, Spirit Halloween je lanac pop-up trgovina koji se svake godine nalaze u napuštenim trgovačkim centrima, prodajući sve, od kostima do lažne krvi, pa čak i šalice s likom Freddyja Kruegera. Postali su sastavni dio Noći vještica da je posjećivanje jednog od njih za mnoge godišnja tradicija.

Film prigodno stiže 11. listopada.

Spirit Halloween: The Movie

Check Also

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

3 Body Problem: stižu nove epizode popularne serije!

S obzirom na popularnost Netflixove SF serije 3 Body Problem (Problem triju tijela) zapravo nas …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics