Počinje deveto izdanje MAXtv Filmomanije

 

30092015_MAXtv_Filmomanija_9_post_1

Ovogodišnja MAXtv Filmomanija trajat će puna dva tjedna od 01. do 14. listopada, što ju čini najdužom do sada. Svi ljubitelji dobrog filma će konačno doći na svoje jer revija već tradicionalno donosi najbolje iz svijeta filma što je u posljednjih 365 dana snimljeno i prikazano na međunarodnim filmskim festivalima.

Ovogodišnja revija dobrog filma posebno se ističe i po tome što će po prvi puta u svojoj povijesti trajati čak puna dva tjedna. Dosadašnje revije uglavnom su trajale desetak dana, a ove godine organizatori su odlučili produžiti prikazivanje filmova na MAXtv Filmomaniji na još tri dana i tako onim najkvalitetnijim i najatraktivnijim filmovima dati po još jednu projekciju više kako bi ih što veći broj posjetitelja stigao pogledati.

Kao i dosadašnjih godina i deveta MAXtv Filmomanija održava se pod pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma, u kinu Cineplexx Centar Kaptol. Svake godine MAXtv Filmomanija donosi najnovije filmove kultnih i priznatih redatelja koji nakon redovne kino projekcije odmah ulaze u MAXtv Videoteku, a neki od filmova ekskluzivno se mogu pogledati u MAXtv Videoteci i nakon njihove projekcije na samoj reviji. Ove godine, odmah nakon zadnje projekcije na Reviji, u MAXtv Videoteku, ekskluzivno ulaze filmovi Kad padne mrak i Metamorfoze.

Dugogodišnja dobra suradnja Continental filma, Cineplexxa i HT-a ove nam godine donosi i nešto novo! Po prvi put, korisnici HT usluga i HT zaposlenici, uz jednu kupljenu ulaznicu drugu ulaznicu dobit će gratis tijekom svih dana trajanja revije. Uživajte u narednih 14 dana u vrhunskim filmovima.

– izjavila je Sanja Milinović, direktorica Odjela za direktan nastup na tržištu u Hrvatskom Telekomu.

Cijena pojedinačne kinoulaznice iznosi 25 kuna, a osim posebne pogodnosti za korisnike HT usluga i HT zaposlenika također je, kao i prijašnjih godina, moguće kupiti veliki paket ulaznica koji uključuje kupnju 10 kinoulaznica za deset različitih filmova po cijeni od 20 kuna. Kompletan popis filmova i raspored projekcija možete pogledati na službenoj stranici kina Cineplexx.

Od filmova ćemo posebno izdvojiti jedina dva žanrovska naslova:

Kad padne mrak/What We Do in the Shadows
Riječ je o fantastičnoj urnebesnoj horor komediji odnosno mockumentaryju redatelja Jemainea Clementa i Taika Waititija. Film prati život tri vampira cimera koji pokušavaju prevladati niz životnih prepreka kao što je, primjerice, žeđ za ljudskom krvi. Istovremeno se bore s najobičnijim zahtjevima suvremenog života poput obavljanja kućanskih poslova, noćnim izlascima, plaćanjem stanarine te rješavanjem međusobnih sukoba. S obzirom kako je film polučio izniman uspjeh već se radi na pripremama za nastavak koji će baviti vukodlacima.

30092015_MAXtv_Filmomanija_9_post_2

Zubati/Tusk
Redatelj i scenarist Kevin Smith (“Trgovci”, “Mallrats”, “Dogma”) donosi nam svoj novi uradak – hvaljenu horor komediju, dobitnicu nagrade publike na filmskom festivalu u Torontu. Bloger Wallace odlazi u Kanadu odraditi dogovoreni intervju te tamo upoznaje čudaka po imenu Howe, koji ima puno toga za ispričati o svom prošlom životu. Wallace se budi sljedećeg dana i saznaje da Howe nije osoba za koju se predstavljao. Howe planira kirurški i mentalno pretvoriti Wallacea u morža.

30092015_MAXtv_Filmomanija_9_post_3

Check Also

Novi, prekrasni trailer za HBO-ovu animiranu seriju Scavengers Reign!

HBO Max nedavno je objavio novi, prekrasni teaser trailer za animiranu seriju za odrasle Scavengers …

SF serija Beacon 23 ima novi dom i datum premijere!

SF serija Beacon 23 imala je težak put do malih ekrana. Inicijalno je naručena 2020. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics