Žanrovske premijere u srpnju na HBO Max platformi!

Srpanj na HBO Max streaming platformu od žanra donosi nove sezone popularnih igranih serija Čudotvorci i Kad padne mrak, četvrtu sezonu animirane serije Harley Quinn i drugu sezonu animirane humoristične serije za odrasle Tinejdžerska eutanazija, kao i Max Original dokumentarnu seriju u 3 dijela, Supermoćni: DC koja predstavlja dosad neviđen pogled na DC Universe.

ČUDOTVORCI IV (Miracle Workers IV), 4. sezona
HBO MAX PREMIJERA: 11. srpnja
2023 | komedija

U postapokaliptičnoj budućnosti ratnik iz pustopoljine i nemilosrdna gospodarica rata suočavaju se s distopijskom noćnom morom, životom u predgrađu. Skupa plove kroz egzistencijalne užase bračnog života i života u malome gradu, a sve to pod upitnim vodstvom bogatog trgovca otpadom.

KAD PADNE MRAK V (What We Do in the Shadows V), 5. sezona
HBO MAX PREMIJERA: 18. srpnja
2023 | komedija

Kad padne mrak u dokumentarnom stilu prikazuje svakodnevan (odnosno, svakonoćni) život troje vampira koji zajedno ‘žive’ stotinama godina. Na Staten Islandu. Samoproglašeni vođa grupe je Nandor Nemilosrdni, veliki ratnik i osvajač iz Osmanskog Carstva. Zatim je tu britanski vampir Laszlo – pomalo vucibatina, dendi i kicoš, da se poslužimo njegovim riječima. A ne smijemo zaboraviti ni na njegovu živahnu istočnoeuropsku suprugu Nadju. U petoj sezoni vas očekuje još više smiješnog energetskog vampira Colina Robinsona, a ekipu kao i uvijek kompletira Guillermo de la Cruz, koji je njezino srce i duša.

HARLEY QUINN IV (Harley Quinn IV), 4. sezona
HBO MAX PREMIJERA: 26. srpnja
2023 | animirana komedija

Nakon što je konačno zauvijek prekinula sve veze s Jokerom, Harley Quinn otisne se u nov život i pokušava postati zločinačka kraljica Gothama. Ono što slijedi je beskonačan niz ludih događaja, nekih doista nečuvenih trenutaka iz DC Comicsa, pa čak i velikih cameo uloga (kao samog Jamesa Gunna).

Harley Quinn

TINEJDŽERSKA EUTANAZIJA II (Teenage Euthanasia II), 2. sezona
HBO MAX PREMIJERA: 28. srpnja
2023 | animirana komedija | Adult Swim

Smještena u bliskoj budućnosti u unutrašnjosti Floride, serija prati vlasnike pogrebnog poduzeća Tender Endings, obitelj Fantasy: baku Babu, njezinu odraslu djecu ujaka Petea i Trophy i Trophynu kćer tinejdžericu, Eutanaziju (Annie).

SUPERMOĆNI: DC (Superpowered: The DC Story)
HBO MAX PREMIJERA: 20. srpnja
2023 | dokumentarni | Max Original

Trodijelna dokumentarna Max Original serija koju su režirali redateljica Leslie Iwerks (nominirana za nagrade Oscar i Emmy) i redatelj Mark Catalena (nominiran za Emmy i Peabody Award dobitnik) ima premijeru 20. srpnja kada u ponudu dolaze sve 3 epizode. Ova dokumentarna serija predstavlja dosad neviđen pogled na DC Universe, omogućujući obožavateljima da ponovno otkriju svijet likova, kao i podrijetlo legendarnih stripova, njihov razvoj i gotovo devet desetljeća kulturnog utjecaja na različite umjetničke forme.

Check Also

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics