Pickbox NOW je omogućio besplatan sadržaj cijeloj regiji

Pickbox NOW apelira na solidarnost, odgovorno ponašanje i pomoć društvu – kako pojedinaca tako i tvrtki. Njihov mali doprinos zajednici u ovoj neočekivanoj situaciji je besplatno korištenje Pickbox NOW usluge. Sve serije, filmovi i dokumentarne emisije dostupni su neograničeno na područjima Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore.

Za pristup svim sadržajima iz ponude dovoljna je samo registracija na www.pickbox.tv ili Pickbox NOW aplikaciji.

Ako ne znate što bi gledali jučer je upravo na Pickbox stigao miniserijal Kod bijelog konja (The Pale Horse), adaptacija istoimenog romana Agathe Christie. Riječ je o zajedničkoj produkciji Amazona & BBC-ja, koja se neće strogo držati romana. Iz tog razloga nam je samo iz trailera teško zaključiti da li taj misterij prelazi u žanr, i ako da, u kojoj mjeri. Adaptaciju romana potpisuje Sarah Phelps, koja je ujedno i izvršna producentica. Redateljica je Leonora Lonsdale. Ostali izvršni producenti su Damien Timmer i Helen Ziegler za Mammoth Screen, James Prichard i Basi Akpabio za Agatha Christie Limited te Tommy Bulfin za BBC.

Phelps je branila svoju odluku da promjeni određene elemente iz romana. Znamo da je unatoč vremenu radnje materijal moderniziran i svjež. – “Promjenila sam stvari jer inače bi imali 30 sati materijala, a tko bi to htio gledati? Išla sam odmah u samo srce onoga što je Christie željela dočarati, ali kroz njezine tragove.”

Miniserijal od tri epizode prati priču Marka Easterbrooka (Rufus Sewell) čije se ime pojavljuje na popisu koji se nalazi unutar cipela mrtve žene. On započinje istragu o tome kako se i zašto njegovo ime pojavilo na popisu koji ga vodi u dom triju vještica. Kako broj žrtava raste Mark shvaća da ga netko želi mrtva te počinje vjerovati da su mračne sile na djelu pa čini sve što može da se spasi od prokletstva.

Kod bijelog konja - Pickbox

Check Also

Novi teaser za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su novi teaser trailer za vrlo iščekivanu spin-off seriju Dune: …

Deadpool & Wolverine: novi teaser daje bolji pogled na Lady Deadpool

Od domaće pretpremijere filma Deadpool & Wolverine dijeli nas svega tjedan dana, a za sve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics