Puni trailer za Shyamalanov misteriozni triler Old

Iz Universalove kuhinje pod redateljem M. Nightom Shyamalanom (Glass, Servant) uskoro stižu čak dva filmska projekta. Prvi od njih je psihološki horor triler Old, za koji smo konačno dobili i puni trailer. Riječ je filmu bazirom na stripu Sandcastle, autora Pierrea Oscara Lévyja i Frederika Peetersa. Scenarij i režiju potpisuje naravno Shyamalan, koji je ujedno i izvršni producent zajedno sa Stevenom Schneiderom, dok su producenti Ashwin Rajan (Glass) i Marc Bienstock (Split).

Ovog ljeta Shyamalan otkriva zastrašujući, misteriozni novi triler o obitelji na tropskom odmoru koja otkriva da osamljena plaža na kojoj se odmaraju već nekoliko sati nekako uzrokuje njihovo ubrzano starenje… reducirajući im cijeli život u jedan dan.

“Pročitao sam ga, i premisa je bila toliko jaka, tih ljudi koji su otišli na tu plažu i njihovog iskustva koje se tog dana događa na plaži… Mislio sam da je to vrlo zastrašujuće i emocionalno, i ideje su samo počele stizati, pa sam pronašao vlasnika i osobu koja ga je napisala. Bila je to jedna lijepa stvar, i donekle dirljiva, što je zapravo došla od mojih kćeri, priče o starenju, vrlo ubrzanom starenju.” – izjavio je Shyamalan.

Glavne uloge tumače Gael García Bernal (Mozart in the Jungle), Vicky Krieps (Phantom Thread), Rufus Sewell (The Man in the High Castle), Ken Leung (Star Wars: Episode VII—The Force Awakens), Nikki Amuka-Bird (Jupiter Ascending), Abbey Lee (Lovecraft Country), Aaron Pierre (Krypton), Alex Wolff (Hereditary), Embeth Davidtz (The Girl with the Dragon Tattoo), Eliza Scanlen (Little Women), Emun Elliott (Star Wars: Episode VII—The Force Awakens), Kathleen Chalfant (The Affair) i Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit).

Old u kina stiže već 23. srpnja.

Check Also

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 4. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Indie igra Dredge dobiva igranu filmsku adaptaciju!

Black Salt Games i Story Kitchen udružuju snage kako bi napravili igranu adaptaciju vrlo hvaljene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics