Nagradna igra 2 – Ulaznice za Prometeja

Završili smo prvu nagradnu igru za Prometeja i dobitnik pozivnice za dvije osobe je: Tomislav Klinec. Čestitamo dobitniku (koji će putem mejla biti obaviješten kako do ulaznica), a vama ostalima više sreće u sljedećm krugu. Slobodno sudjelujte svi koji ste sudjelovali i u prvom krugu, osim dobitnka, naravno.

Odmah idemo sa sljedećim nagradnim pitanjem, a ujedno i povećavamo fond. Uz pozivnicu za dvije osobe za pretpremijeru Prometeja, ovaj put dodjeljujemo i primjerak sf časopisa Sirius B (broj po izboru od 1. do 4.).

Nagradno pitanje 2. – odgovore postajte u komentare ili na fejsu ako imate problema s učitavanjem stranice:

Zašto se svemirski brod u filmu naziva Prometej (hint: pojasnio Ridley Scott)?

Rok za odgovore je ovaj puta malo kraći. Odgovore postajte do sutra, u petak u 21 sat, kada ćemo objaviti dobitnika i preći na sljedeći quest.

Check Also

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

5 comments

  1. Ozren Čučković

    Brod je dobio ime po titani iz grčkog mita (Prometej), koji se suprostavio bogovima i dao ljudima vatru, te je zbog toga kažnjen na užasan način.

  2. Brod je dobio ime po titani iz grčkog mita (Prometej), koji se suprostavio bogovima i dao ljudima vatru, te je zbog toga kažnjen na užasan način.

  3. Brod je dobio ime Prometej po titanu iz grčkog mita koji je ukrao vatru Zeusu i dao je ljudskoj vrsti. Zbog čega je kažnjen na posebno strašan način…
    Ime broda a time i samog filma je stoga alegorija na taj mit (“više biće” koje je kažnjeno zbog krađe “tehnologije” od samih bogova da bi istu dao ljudima).

  4. Brod se zove Prometej po titanu iz grčkog mita, koji se suprostavio bogovima te dao ljudima vatru, zbog čega je užasno kažnjen.

  5. Ridley Scott je rekao da je brod dobio ime Prometej po titanu iz grčkog mita, koji se suprostavio bogovima i dao ljudima vatru, zbog čega je užasno kažnjen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics