Japanske Twin Peaks reklame za kavu su nešto što jednostavno ne smijete propustiti

 

Kultna serija Davida LynchaTwin Peaks” koja je zbunjivala i oduševljavala u devedesetima, uskoro se ponovno vraća na televizijske ekrane tako da kada sada ponovno pričamo o njoj možemo to raditi s oduševljenjem, a ne gorčinom.

A kad pričamo o suludim i ekstremno zabavnim japanskim reklamama za kavu Georgia, snimanu prije preko dvadeset godina, to je oduševljenje još i veće. Pogotovo kad smo vidjeli mlado lice agenta Coopera ili kad je u kadar upala legendarna Log Lady. Na reklamama se pojavljuje još nekoliko likova, kao i poznatih lokacija, a sve je to skupa zaokruženo atmosferom i izgledom koji stvarno izgledaju kao da su izrezani djelovi originalne serije.

Teško je reći nešto više o ovome, osim da je toliko zabavno da, ako ste fan, jednostavno morate pogledati ovo. Sve reklame spojene zajedno traju samo dvije minute, a posebno je zanimljivo to da u takvom formatu zapravo čine zaokruženu cjelinu.

U slučaju da niste fan serije, onda bi vam ovo pak moglo biti samo čudno i besmisleno, što je vjerojatno razlog zašto niste voljeli original. Ali mi ćemo biti optimistični i vjerovati da svi naši čitači vole Twin Peaks.
 

Check Also

Kosmogonik, kratki film po motivima priče Stanisława Lema!

Film Kosmogonik iliti Cosmogonic je snimljen je prema kratkoj priči Stanisława Lema Uranove uši (Uranowe …

Nagrađeni SF roman Tragovi rata postaje tv serija!

Za fanove Garetha L. Powella i njegovog SF romana Tragovi rata (Embers of War) imamo …

Web Statistics