Japanske Twin Peaks reklame za kavu su nešto što jednostavno ne smijete propustiti

 

Kultna serija Davida LynchaTwin Peaks” koja je zbunjivala i oduševljavala u devedesetima, uskoro se ponovno vraća na televizijske ekrane tako da kada sada ponovno pričamo o njoj možemo to raditi s oduševljenjem, a ne gorčinom.

A kad pričamo o suludim i ekstremno zabavnim japanskim reklamama za kavu Georgia, snimanu prije preko dvadeset godina, to je oduševljenje još i veće. Pogotovo kad smo vidjeli mlado lice agenta Coopera ili kad je u kadar upala legendarna Log Lady. Na reklamama se pojavljuje još nekoliko likova, kao i poznatih lokacija, a sve je to skupa zaokruženo atmosferom i izgledom koji stvarno izgledaju kao da su izrezani djelovi originalne serije.

Teško je reći nešto više o ovome, osim da je toliko zabavno da, ako ste fan, jednostavno morate pogledati ovo. Sve reklame spojene zajedno traju samo dvije minute, a posebno je zanimljivo to da u takvom formatu zapravo čine zaokruženu cjelinu.

U slučaju da niste fan serije, onda bi vam ovo pak moglo biti samo čudno i besmisleno, što je vjerojatno razlog zašto niste voljeli original. Ali mi ćemo biti optimistični i vjerovati da svi naši čitači vole Twin Peaks.
 

Check Also

Netflix je naručio 4. sezonu serije Love, Death + Robots!

Netflix je dao zeleno svjetlo za četvrtu sezonu animirane antologijske serije Love Death + Robots. …

Trailer za distopijski film Vesper

Objavljen je puni trailer za nezavisni distopijski film Vesper koji je incijalno bio poznat pod …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics