Japanske Twin Peaks reklame za kavu su nešto što jednostavno ne smijete propustiti

 

Kultna serija Davida LynchaTwin Peaks” koja je zbunjivala i oduševljavala u devedesetima, uskoro se ponovno vraća na televizijske ekrane tako da kada sada ponovno pričamo o njoj možemo to raditi s oduševljenjem, a ne gorčinom.

A kad pričamo o suludim i ekstremno zabavnim japanskim reklamama za kavu Georgia, snimanu prije preko dvadeset godina, to je oduševljenje još i veće. Pogotovo kad smo vidjeli mlado lice agenta Coopera ili kad je u kadar upala legendarna Log Lady. Na reklamama se pojavljuje još nekoliko likova, kao i poznatih lokacija, a sve je to skupa zaokruženo atmosferom i izgledom koji stvarno izgledaju kao da su izrezani djelovi originalne serije.

Teško je reći nešto više o ovome, osim da je toliko zabavno da, ako ste fan, jednostavno morate pogledati ovo. Sve reklame spojene zajedno traju samo dvije minute, a posebno je zanimljivo to da u takvom formatu zapravo čine zaokruženu cjelinu.

U slučaju da niste fan serije, onda bi vam ovo pak moglo biti samo čudno i besmisleno, što je vjerojatno razlog zašto niste voljeli original. Ali mi ćemo biti optimistični i vjerovati da svi naši čitači vole Twin Peaks.
 

Check Also

The Water Man: prvi trailer i poster za film!

RLJE Films je objavio prvi službeni trailer i poster za film The Water Man. Redatelj …

Lisey’s Story: Apple je otkrio prvi pogled na adaptaciju Kingovog romana Lisey’s Story

Apple TV+ je konačno objavio prvi pogled na adaptaciju romana Lisey’s Story autora Stephena Kinga. …

Web Statistics