Comic-Con Report: Igra prijestolja i odličan In memoriam video svih stradalih likova

Panel Igre prijestolja na Comic-Conu bio je pun. U dvorani je svako sjedeće, a bogami i stajaće mjesto bilo zauzeto, premda se znalo da nećemo vidjeti niti jednu novu scenu iz nadolazeće sezone. Razlog je taj što snimanje tek počinje u kolovozu. No, prisutni autori i glumci spremno su odgovarali na svako postavljeno pitanje, međusobno se zadirkivali i kako to obično biva u tom poslu, stvorili svoj show. Na panelu su sudjelovali Peter Dinklage, Michelle Fairley, John Bradley, Kit Harington, Rose Leslie, Richard Madden, Emilia Clarke i George R. R. Martin, a moderirao je Elvis Mitchell.

Posebne ovacije je dobio Jason Momoa (Khal Drogo) kada se ušetao na panel, viknuo da je živ, na što je Emilia Clarke, vidno iznenađena, odgovorila “My sun and my stars!”. Pao je poljubac, i Jason je tada otišao. Dvorana je tvitala sve u šesnaest.

Na upit, planira li možda pisati knjige koje bi prethodile postojećem serijalju, Martin je izjavio da ne planira pisati direktne prequele, posebice o Robertovoj pobuni jer će u dvije knjige koje slijede, The Winds of Winter i A Dream of Spring, sve biti zaokruženo. Rekao je da bi mogao pisati o Weserosu, možda o vremenu iz doba kada su vladali Targaryeni.

No, na kraju se najviše raspravljalo o finalu sezone. Dosta je glumaca bilo potreseno Crvenim vjenčanjem jer ih dobar dio nije čitao knjige već priču saznaju isključivo kroz scenarije, pa ne znaju što ih čeka do samog  kraja. Da su i čitali Igru plesa i vatre, znali bi samo ono glavno jer scenarij se ne drži slijepo knjiga, pogotovo kada su likovi u pitanju. Neki u knjigama prežive koji u seriji ne izbjegnu zlu sudbinu. Na panelu su se tako prisutni odličnim video uratkom mogli prisjetiti skoro svih likova koji su u seriji do sada stradali. Obavezno pogledajte.

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics