Čini se da se razvijaju još dva animirana spin-offa Igre prijestolja!

Saga Igre prijestolja (Game of Thrones) se nastavlja, ili barem saga o spin-off serijama Igre prijestolja. Danas je izašla vijest kako HBO Max razvija još dvije animirane serije smještene u svijet Igre prijestolja, što ukupno čini čak tri takva projekta za sada. Prva animirana serija je bila najavljena još u siječnju ove godine (bez ikakvih informacija o fokusu serije), a sada je otkriveno kako bi potencijalno mogli dobiti još dvije serije. Prije nego što krenemo s detaljima koji su trenutno dostupni za te projekte moramo vas informirati da je HBO odustao od jednog njihovog igranog spin-offa Igre prijestolja, točnije riječ je o seriji koja se razvijala pod nazivom Flea Bottom, a trebala je biti fokusirana na najsiromašniju četvrt Kraljeva Grudobrana.

Što se pak tiče novih animiranih serija o jednoj nije poznato apsolutno ništa, ali zato imamo neke detalje za drugu. Ona će biti smještena u Zlatno carstvo Yi Ti (ili jednostavno Yi Ti), regiju na dalekom istoku Essosa koja je dom jednog od najstarijih i najnaprednijih društava u rasprostranjenom fantasy svijetu autora Georgea R.R. Martina. Yi Ti je navodno nadahnuta carskom Kinom, kao što je Westeros bio donekle nadahnut srednjovjekovnom Europom. Zanimljivo je da se regija Yi Ti već jednom kratko spomenula u drugom spin-offu Igre prijestolja – House of the Dragon, i to s poveznicom na lik Corlysa Velaryona aka The Sea Snakea.

HBO je za sada odbio komentirati novosti vezane za dva nova animirana projekta. Također i dalje je samo jedna spin-off serija Igre prijestolja službeno u produkciji, i to je House of the Dragon koja se očekuje 2022. godine na HBO-u i HBO Max platformi. Serija House of the Dragon je prikvel fokusiran na kuću Targaryen, točnije na početke Kuće Zmajeva. Temeljena na izvornom materijalu Georgea R. R. Martina “Vatra i krv”, serija će prikazati uspon i pad Kuće Targaryen, od dolaska Aegona Osvajača u Westeros pa do Plesa zmajeva, građanskog, iliti obiteljskog rata, koji je naposljetku završio smrću većine zmajeva, i pripremio teren za Ludog kralja i pobunu Roberta Baratheona.

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

Prvi trailer za Guardians of the Galaxy Vol. 3!

Tijekom Brazilian Comic-Con Experiencea objavljen je prvi službeni trailer za Guardians of the Galaxy Vol. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics