Objavljen je punokrvni trailer za live action film “Fullmetal Alchemist”

Warner Bros. je objavio novi trailer za nadolazeću live action filmsku adaptaciju mange “Fullmetal Alchemist“. Režiju potpisuje Fumihiko Sori (live-action Ping Pong).

Uloge u filmu tumače Ryosuke Yamada kao Edward Elric, Tsubasa Honda kao Winry Rockbell, Dean Fujioka kao Roy Mustang, Ryuuta Satou kao Maes Hughes, Misako Renbutsu kao Riza Hawkeye, Natsuna kao Maria Ross, Natsuki Harada kao Gracia Hughes, You Ooizumi kao Shou Tucker, Jun Kunimura kao Tim Marcoh, Fumiyo Kohinata kao Hakuro, Yasuko Matsuyuki kao Lust, Kanata Hongou kao Envy, Shinji Uchiyama kao Gluttony i Kenjirou Ishimaru kao Cornello.

Svijet Fullmetal Alchemista stilski odgovara Europskoj industrijskoj revoluciji. Radnjom smješten u izmišljeni svijet u kojem je alkemija jedno od najnaprednijih znanstvenih dostignuća poznatih čovjeku. Priča prati dvojicu braće Edwarda Elrica i Alphonsa Elrica, koji žele obnoviti svoja tijela nakon strahovito opasnog i propalog pokušaja da vrate majku u život uz pomoć alkemije.

Film je temeljen na istoimenom manga serijalu koji je napisala i ilustrirala Hiromu Arakawa. Fullmetal Alchemist je objavljivan u razdoblju od devet godina, od 2001. do 2010. te ukupno sadrži 27 svezaka. Prvobitno je adaptiran kao anime serija “Fullmetal Alchemist”, zatim slijedi dugometražni anime “Fullmetal Alchemist the Movie: Conqueror of Shamballa”, nakon kojeg je pokrenuta i druga serija pod nazivom “Fullmetal Alchemist: Brotherhood”, da bi nakon nje uslijedio još jedan film “Fullmetal Alchemist: The Sacred Star of Milos”.

Film u kina, barem ona u Japanu stiže 01. prosinca. Studio je već napravio planove i za “Fullmetal Alchemist 2”, koji je najavljen u sklopu Anime Expo 2017.

Check Also

Otkriven je prvi poster i datum premijere za The Acolyte!

Disneyjeva iščekivana serija The Acolyte, dobila je svoj prvi teaser poster, koji je službeno potvrdio …

Little Shop of Horrors: stiže nam još jedna filmska verzija koju će režirati Joe Dante

Little Shop of Horrors dobiva novu filmsku verziju pod naslovom Little Shop of Halloween Horrors, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics