Zastrašujući tajni video za Westworld 2.0

Jučer je HBO točno kako je bilo i najavljeno objavio službeni punokrvni trailer za drugu sezonu serije Westworld koji je fanove sasvim sigurno pošteno nabrijao za ono što uskoro dolazi. No ispalo je da to nije sve, jer jučerašnji trailer u sebi je imao tajni binarni kod koji je vodio na skrivenu viralnu stranicu gdje se mogao pronaći novi zastrašujući video. Riječ je o svojevrsnom marketinškom videu za Delos Inc., kompaniju koja stoji iza parka Westworld. Nemojte se dati zavarati s relatvno mirnim početkom ovog promo materijala, jer brzo će stvari eskalirati u potpuni kaos, pa ga svakako pogledajte do kraja.

I u slučaju da ste pomislili da je otključavanju tajni došao kraj onda ste u krivu, jer ako ste stigli do kraja tajnog videa onda ste na ekranu uočili i riječ “XOMEGACH”. Ta riječ poslužit će kao login za Delosovu webstranicu koja će vas nakon toga odvesti na još jednu skrivenu stranicu gdje se nalazi video s direktivom: “Pronađi Petera Abernathyja.” Za one koji su zaboravili, to je ime tate od Dolores (Evan Rachel Wood), a kako se on točno uklapa u taj čitavi čušpajz, te tko ga to treba pronaći i zašto, to ćemo tek otkriti.

Druga sezona osim novog parka ili čak parkova donosi i nova glumačka lica poput Gustafa Skarsgarda (Vikings), Faresa Faresa (Tyrant), Katje Herbers (The Leftovers), Neila Jacksona (Sleepy Hollow), Betty Gabriel (Good Girls Revolt), Jonathana Tuckera (Kingdom), Hiroyuki Sanade (Helix), Rinko Kikuchi (Pacific Rim) i Petera Mullana (Children of Men).

Izvršni producenti Lisa Joy, Jonathan Nolan i J.J. Abrams donose ovu mračnu odiseju o osvitu umjetne svijesti i evoluciji grijeha. Westworld je ambiciozna i vrlo maštovita dramska serija koja uzdiže koncept pustolovine i potrage za uzbuđenjima na novu, krajnje opasnu razinu. U futurističkom fantastičnom parku poznatom kao Westworld skupina androidnih „domaćina“ odstupa od planiranih skripti svojih programera k uznemirujućem obliku aberantnog ponašanja. Serija je inspirirana filmom iz 1973. koji je napisao i režirao Michael Crichton (Jurski park).

Westworld se na HBO vraća već 22. travnja.

Westworld

Westworld

Westworld

Check Also

Prvi trailer za Appleovu SF seriju Dark Matter!

“Što ako je osoba koja me otela ja?” Apple TV Plus konačno je objavio prvi …

Joker: Folie à Deux, prvi trailer za film!

Warner Bros. objavio je prvi teaser trailer za vrlo iščekivani film Joker: Folie à Deux …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics