Home / Videodrom / Serije / Stigao je punokrvni trailer za 2. sezonu serije Westworld

Stigao je punokrvni trailer za 2. sezonu serije Westworld

Kako je jučer i najavljeno, HBO je objavio novi, punokrvni trailer za nadolazeću drugu sezonu serije Westworld.

Najzanimljivija stvar koju novi trailer nudi je maleni uvid u sestrinski park Shogunworld. No iako smo se nadali da bi možda mogli dobiti bar jedan kadar iznenađenja od preostalih četiri parka to se na žalost nije dogodilo. Sljedeća stvar koja će vam sasvim sigurno zapesti za oko je zlokobna izjava Čovjeka u crnom (Ed Harris): “Spalit ću ovo čitavo mjesto do temelja.” Bernard (Jeffrey Wright) izgleda izgubljeno kao i uvijek, i teško se bori s onim što je zapravo. Maeve (Thandie Newton) je zarobila arogantnog scenrista Leea Sizemorea (Simon Quarterman) i kreće na misiju pronalaska svoje reprogramirane kćeri. Nasilja i mrtvih ima na pretek, a uslijed svega toga Teddy (James Marsden) upozorava i propituje Dolores (Evan Rachel Wood), da li želi nastaviti putem nemilosrdne pobune, no za nju dileme očito nema: “Ili mi ili oni.”

Osim novog parka ili čak parkova druga sezona donosi i nova glumačka lica poput Gustafa Skarsgarda (Vikings), Faresa Faresa (Tyrant), Katje Herbers (The Leftovers), Neila Jacksona (Sleepy Hollow), Betty Gabriel (Good Girls Revolt), Jonathana Tuckera (Kingdom), Hiroyuki Sanade (Helix), Rinko Kikuchi (Pacific Rim) i Petera Mullana (Children of Men).

Izvršni producenti Lisa Joy, Jonathan Nolan i J.J. Abrams donose ovu mračnu odiseju o osvitu umjetne svijesti i evoluciji grijeha. Westworld je ambiciozna i vrlo maštovita dramska serija koja uzdiže koncept pustolovine i potrage za uzbuđenjima na novu, krajnje opasnu razinu. U futurističkom fantastičnom parku poznatom kao Westworld skupina androidnih „domaćina“ odstupa od planiranih skripti svojih programera k uznemirujućem obliku aberantnog ponašanja. Serija je inspirirana filmom iz 1973. koji je napisao i režirao Michael Crichton (Jurski park).

Westworld se na HBO vraća već 22. travnja.

Westworld

Check Also

The Man in the High Castle, trailer za 4. sezonu izaziva epskom završnicom

Amazon Prime Video je netom objavio novi, puni trailer za nadolazeću četvrtu i ujedno posljednju …

Trailer za Never Surrender, dokumentarac o filmu Galaxy Quest

“Doista daje osjećaj [Star] Trek filma…” Objavljen je prvi trailer za Never Surrender: A Galaxy …

Web Statistics