Wednesday: Netflixova serija je dobila zeleno svjetlo za 2. sezonu!

Dok prva sezona serije Wednesday i dalje nastavlja rušiti rekorde gledanosti na Netflixu, konačno je potvrđena i druga sezona. Iako je Netflix čudan po pitanju obnova svojih serija (dovoljno je samo prisjetiti se kako je neslavno nedavno prošla popularna 1899) bilo je malo vjerojatno da Wednesday neće dobiti obnovu za novu sezonu. Serija je za Netflix bila hit u svakom pogledu, kritičari su joj bili vrlo skloni, a gledatelji su uglavnom oduševljeni, i na kraju krajeva dovoljan je već i podatak da je to trenutno druga Netflixova najpopularnija serija na engleskom jeziku s pogledanih 1,237 milijardi sati u prvih 28 dana. Što je još impresivnije, Wednesday je sada tek treća serija na Netflixu koja je do sada prešla milijardu sati gledanja, nakon Squid Gamea i Stranger Thingsa.

Najava za obnovu druge sezone stigla je putem društvenih mreža i to u obliku videa koji je sastavljen od nekih od najboljih trenutaka iz prve sezone serije. Video potražite ispod članka, dok je u nastavku službena izjava tvoraca, scenarista i showrunnera serije.

“Bilo je nevjerojatno stvoriti seriju koja se tako povezala s ljudima diljem svijeta. Oduševljeni smo što nastavljamo krivudavo putovanje s drugom sezonom Wednesday. Jedva čekamo zaroniti na glavu u još jednu sezonu i istražiti otkačeni, sablasni svijet Nevermorea. Samo prvo trebam provjeriti da Wednesday nije ispraznila bazen.” – izjavili su showrunneri Alfred Gough i Miles Millar.

Titularnu ulogu u seriji tumači Jenna Ortega koja je oduševila fanove svojom izvedbom, dok je njezin već pomalo legendarni ples postao viralni hit na TikToku. Redatelj i izvršni producent prve sezone je Tim Burton (Beetlejuice, Corpse Bride), dok su ostali izvršni producenti Steve Stark (Toluca Pictures), Andrew Mittman (1.21 Entertainment), Kevin Miserocchi (Tee and Charles Addams Foundation), Kayla Alpert, Jonathan Glickman (Glickmania), Gail Berman, Tommy Harper i Kevin Lafferty.

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Prvi teaser trailer za Maxovu seriju Dune: Prophecy!

Warner Bros. i Max objavili su prvi službeni teaser trailer za spin-off seriju Dune: Prophecy, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics