Warner Bros. planira reboot horor filma The Lost Boys

Warner Bros. sprema se producirati reboot vampirskog horor filma The Lost Boys iz 1987. godine. U filmu bi glavne uloge trebali tumačiti mladi, talentirani glumci Noah Jupe (A Quiet Place, TV serija The Undoing) i Jaeden Martell (It, Knives Out, Midnight Special). Film bi trebao režirati Jonathan Entwistle, koji je radio na Netflixovim serijama The End of the F***ing World i I Am Not Okay with This. Scenarist filma bit će Randy McKinnon, koji trenutno radi na adaptaciji superherojskog stripa Static Shock koju producira Michael B. Jordan (Black Panther, Creed).

The CW je još 2019. godine planirao TV seriju baziranu na filmu The Lost Boys. No, projekt je od samog početka imao problema. U jednom je trenutku donesena odluka da se snimi nova pilot epizoda sa potpuno novom glumačkom postavom. A potom je u ožujku 2020. krenula globalna pandemija koja je poremetila produkcijske planove TV kuća i filmskih studija.

Za one koji možda ne znaju, The Lost Boys je kultni horor za mlade (i sve koji se tako osjećaju) iz 1987. kojeg je režirao Joel Schumacher (Flatliners, Phone Booth). U filmu, braća Michael (Jason PatricThe Losers) i Sam (Corey HaimCrank: High Voltage) otkrivaju kako naizgled idilično mjesto u Kaliforniji skriva vječno mlade vampire koje predvodi karizmatični David Powers (česti Schumacherov glumac Kiefer Sutherland). Film je postao hit a uslijedila su i dva nastavka – Lost Boys: The Tribe iz 2008. te Lost Boys: The Thirst iz 2010.

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics