Uskoro bismo mogli gledati “A Riddle of Steel”, prvi dokumentarac o Conanu Barbarinu

 

Conan Barbarin je bez ikakve sumnje jedan od najpoznatijih fantasy likova, bilo to u literarnom ili filmskom svijetu. Robert E. Howard stvorio je lika koji je, osim romana i priča u kojima je začet, prešao filmove, stripove, animirane serije, video igre, RGP-ove… A uskoro nas čeka i još jedan nastavak originalnog filma (iako se o onom prethodnom nastavku zapravo gotovo uopće ne priča pa ga i mi možemo ignorirati).

Naš najdraži barbarin teško da će u skorije vrijeme biti zaboravljen, a jedna od stavki koja to potvrđuje je i izrada dokumentarca “A Riddle of Steel: The Definitive History of Conan the Barbarian” u kojem će se proći kroz sve vezano uz tog kultnog lika. Tako će se moći saznati nešto o njegovim počecima kao i razvoju do danas, ali bez sumnje će također dosta vremena posvetiti i ljudima koji su stajali iza nekih adaptacija.

Na filmu rade kanadski filmaši (Mark Hussey, Isaac Elliott-Fisher, Randall Lobb) koji nažalost još uvijek nisu našli distributera tako da je datum izlaska dokumentarca još uvijek nepoznat.

Ipak, do toga će bez ikakve sumnje doći pa ako vas “A Riddle of Steel” baš zanima preporučamo da povremeno bacite oko na njihovu stranicu u nadi da će se konačni datum ipak pojaviti.

Do onda, pogledajte video koji nam je pripremio taj kanadski tim.

Check Also

Amazon razvija Fallout seriju s tvorcima Westworlda!

Fallout će kao posljednja u nizu popularnih franšiza video igara doživjeti prelazak na male ekrane! …

Finalni trailer za The Old Guard gdje Charlize Theron tumači opaku besmrtnu ratnicu!

Netflix i Skydance su objavili novi trailer za akcijski fantasy film The Old Guard, adaptaciju …

Web Statistics