Uskoro bismo mogli gledati “A Riddle of Steel”, prvi dokumentarac o Conanu Barbarinu

 

Conan Barbarin je bez ikakve sumnje jedan od najpoznatijih fantasy likova, bilo to u literarnom ili filmskom svijetu. Robert E. Howard stvorio je lika koji je, osim romana i priča u kojima je začet, prešao filmove, stripove, animirane serije, video igre, RGP-ove… A uskoro nas čeka i još jedan nastavak originalnog filma (iako se o onom prethodnom nastavku zapravo gotovo uopće ne priča pa ga i mi možemo ignorirati).

Naš najdraži barbarin teško da će u skorije vrijeme biti zaboravljen, a jedna od stavki koja to potvrđuje je i izrada dokumentarca “A Riddle of Steel: The Definitive History of Conan the Barbarian” u kojem će se proći kroz sve vezano uz tog kultnog lika. Tako će se moći saznati nešto o njegovim počecima kao i razvoju do danas, ali bez sumnje će također dosta vremena posvetiti i ljudima koji su stajali iza nekih adaptacija.

Na filmu rade kanadski filmaši (Mark Hussey, Isaac Elliott-Fisher, Randall Lobb) koji nažalost još uvijek nisu našli distributera tako da je datum izlaska dokumentarca još uvijek nepoznat.

Ipak, do toga će bez ikakve sumnje doći pa ako vas “A Riddle of Steel” baš zanima preporučamo da povremeno bacite oko na njihovu stranicu u nadi da će se konačni datum ipak pojaviti.

Do onda, pogledajte video koji nam je pripremio taj kanadski tim.

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics